ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 17:58
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,23
34.104
1,468
23,00
23,10
-0,43%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prvostupanjska-presuda-za-franak-gradjani-pobijedili-banke/686892.aspx

Danas bi moglo biti “veselo” na bankarskim dionicama… [emo_ooooo]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Sad će komentar na forumu biti- ja izašao iz dionice [emo_smijeh]

Na lijevoj strani nalozi samo netragom nestaju. To možda zadrži cijenu jer desna strana neće imati kome prodati pa će sve stajati tu gdje je. To bi bio optimalni scenarij za postojeće dioničare.
Izgleda da će kriza banaka napokon pogoditi i naše banke. A toliko dugo su se držale.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Optimalni scenarij za postojeće dioničare je da nemaju kome prodati dionice?

Zanimljiva logika.

ocekujte udar na dionice zabe i pbz-a

‘Banke će možda morati vratiti velike iznose, očekujte udar na dionice Zabe i PBZ-a’

[emo_ooooo]

Ti mater.

A temeljni kapital PBZ i ZABA(skupa)je oko 8 milijardi kuna. Bude bash zanimljivo.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Mislim da bu ZaBa tek obrala pravi bostan ako ne pristanu na nagodbu s udrugom Franak, a Dobronić potom donese presudu u duhu pravde [emo_smijeh][emo_smijeh]

‘Ko se mača laća, ostat će bez gaća ! Dobroniću, samo tako dalje [emo_palacg]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Pustite trgovanje, što se čeka!!!

@domach1984
Vaš link …

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

velikim rušenjem cijene na burzi, odjek bi se prenio na štediše, koji bi pokrenuli stampedo podizanja štednje, a tada bi cijena uskoro bila ZABA-dava, vrlo opasna situacija za cijeli bankarski sektor

Bravo bravo ! Obrazlažući presudu sudac Radovan Dobronić je kazao da su banke povrijedile prava potrošača jer korisnike kredita nisu u cijelosti informirale o svim parametrima potrebnima za donošenje odluke. Pitanje je samo kad će se promjeniti ova presuda u neku sasvim drukčiju

moram bit iskren i reć vam da me jako veseli ovajpad Zabe, nadam se d aće i PBZ tim putem.

New Report

Close