Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ZABA | 22,98 | 101.463 | 4,416 | 22,80 | 23,10 | 0,00% |
Lijepe količine se danas trže, za sad skoro 8000 komada, izgleda da manageri prodaju bonus dionice, a ekipa se jeftino trpa
A na kraju je prošlo skoro 13.000 komada (preko 400.000 kuna prometa), s time da su se istresli i neki veći nalozi koji su danima stajali na prodaji…Sad lagano prema gore ili još koji dan na ovim razinama?
I mene zanima rezultat spora, no mislim da neće imati većeg utjecaja na cijenu dionice na burzi, pogotovo ne na duži rok…..
Panika radi svoje, počela su istresanja po bidu, kulminacija bi mogla biti sutra…
Bilo kakva presuda banke će dobrano uzdrmati, a ako budu morale vratiti 18 miljardi ojra, mislim da će i TK to značajno osjetit….
Kako je lijepo živjeti u EU….
sad treba kupovati a ne prodavati, dionica je na nerealonoj razini.
jako bi me iznenadilo da banke izgube spor jer pravno, tužitelji praktikčki imaju šanse 1%.
Nemojte baš biti toliko sigurni u to. U Bih je sud presudio u korist građana, a u Mađarskoj su banke pristale na dogovor.
Nemojte baš biti toliko sigurni u to. U Bih je sud presudio u korist građana, a u Mađarskoj su banke pristale na dogovor.
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/269075/Mostar-Prva-presuda-protiv-Hypo-banke-zbog-svicaraca.html