ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 13.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
22,38
167.303
7,476
22,70
23,10
5,48%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Opet smo u modi, napad na 41 round two[emo_novac][emo_palacg]

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Zaba otkazala sudjelovanje na okruglom stolu

stabilizacija na 37?

Pa ja bih prije rekao još jedan skok preko 38…

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

sve mi se cini ništa od 37 kn[emo_bijesan][emo_bijesan]

kaj je ovo… zana neko nekaj..

Jeli i ZABA na popisu banaka koje su suprotno propisima naplačivale opomene za neplaćanje kredita i dr. dugova ??

jel tko izračunao koliko že zaba novaca sprašiti zbog ovih pustih predstečajnih nagodbi !?

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Jeli i ZABA na popisu banaka koje su suprotno propisima naplačivale opomene za neplaćanje kredita i dr. dugova ??

DA

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Mislim da bu ZaBa tek obrala pravi bostan ako ne pristanu na nagodbu s udrugom Franak, a Dobronić potom donese presudu u duhu pravde [emo_smijeh][emo_smijeh]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

ZABA je sad po meni u “buy” području…a čim ZSE krene gore i ZABU možemo opet očekivati oko 40 kn, a tu će već biti dobra cijena za izlaz [emo_smijesak]

Lijepe količine se danas trže, za sad skoro 8000 komada, izgleda da manageri prodaju bonus dionice, a ekipa se jeftino trpa

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close