Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 13.11.2024. u 06:55
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ZABA | 22,38 | 167.303 | 7,476 | 22,70 | 23,10 | 5,48% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Jeli i ZABA na popisu banaka koje su suprotno propisima naplačivale opomene za neplaćanje kredita i dr. dugova ??
jel tko izračunao koliko že zaba novaca sprašiti zbog ovih pustih predstečajnih nagodbi !?
[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]
Jeli i ZABA na popisu banaka koje su suprotno propisima naplačivale opomene za neplaćanje kredita i dr. dugova ??
DA
NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE
Mislim da bu ZaBa tek obrala pravi bostan ako ne pristanu na nagodbu s udrugom Franak, a Dobronić potom donese presudu u duhu pravde [emo_smijeh][emo_smijeh]
Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
ZABA je sad po meni u “buy” području…a čim ZSE krene gore i ZABU možemo opet očekivati oko 40 kn, a tu će već biti dobra cijena za izlaz [emo_smijesak]
Lijepe količine se danas trže, za sad skoro 8000 komada, izgleda da manageri prodaju bonus dionice, a ekipa se jeftino trpa
Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!