ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 06:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,23
34.104
1,468
23,00
23,10
-0,43%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Jesu li ovi ZABA menađeri što su dobili besplatno brdo dionica prodali ili još čekaju više razine ?

do sada je prodano oko 140.000 komada pretežno po bidu nakon što im je sjelo na SKDD. otpušteno je ~318.000 kom dakle tu smo negdje blizu pola puta, ali sudeći po znatnom padu volumena zadnjih trgovinskih dana ostali paketi su vjerojatno išli masovno preko OTC ili čekaju bolja vremena i veće razine.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

@Rekvijem
g. F.L. za sada nije prodavao, a dobio je 44050 kom.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

ne spominji na ovom forumu FL, netko može dobiti napadaje bijesa iz znanih povijesnih razloga prije stock splita.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Jesu li ovi ZABA menađeri što su dobili besplatno brdo dionica prodali ili još čekaju više razine ?

Ja sam povratio neke pozicije ovdje-nadam se da su gotovi ili pri kraju sa prodajom.

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

Ja sam povratio neke pozicije ovdje-nadam se da su gotovi ili pri kraju sa prodajom.
[/quote]

fino su nas zakucali [smiley]

[/quote]
šuti i kupuj na ovim cijenama.
[/quote]

Rekvijem, 04.06.2012. u 10:31
bond77: šuti i kupuj na ovim cijenama.

čekam sad daljnji dokup na ~34 ili ispod, prosjek na cca 4 tisuća komada kupljenih prošli tjedan mi je 36,90, nisam ja HNB [embarass]

što više kupiš više ćeš biti u minusu.glavno je da nas je država osumnjičila za dobitak i uzela svoj dio kroz porez na dividendu.na sitnoj se raji oštri k…..c.

[/quote]

[/quote]
ili ne vjeruju u ono što rade ili krče put pred šefom da on lakše uđe

a i bliži se ljetovanje managementu, a treba platiti jahte po 2-3 tjedna. pa di ćeš svojim novcima, samo opališ po bidu ono što si dobio nedavno i eto gratis ljetovanja [smiley]

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

@djia14164
na lagan način su ih stekli, pa ih i na takav način prodaju.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

što više kupiš više ćeš biti u minusu.glavno je da nas je država osumnjičila za dobitak i uzela svoj dio kroz porez na dividendu.na sitnoj se raji oštri k…..c.

eto kolega samo malo strpljenja jedan cijeli dan i već smo natrag u plusu s ulogom, ali sa divnom startnom pozicijom za finu zaradu obzirom da se PBZ nanovo nakačio sa skrivenim nalozima na vrh bida. ali bitno da se dijele savjeti i pametuje….

New Report

Close