Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ZABA | 23,23 | 34.104 | 1,468 | 23,00 | 23,10 | -0,43% |
Jesu li ovi ZABA menađeri što su dobili besplatno brdo dionica prodali ili još čekaju više razine ?
do sada je prodano oko 140.000 komada pretežno po bidu nakon što im je sjelo na SKDD. otpušteno je ~318.000 kom dakle tu smo negdje blizu pola puta, ali sudeći po znatnom padu volumena zadnjih trgovinskih dana ostali paketi su vjerojatno išli masovno preko OTC ili čekaju bolja vremena i veće razine.
ne spominji na ovom forumu FL, netko može dobiti napadaje bijesa iz znanih povijesnih razloga prije stock splita.
Jesu li ovi ZABA menađeri što su dobili besplatno brdo dionica prodali ili još čekaju više razine ?
Ja sam povratio neke pozicije ovdje-nadam se da su gotovi ili pri kraju sa prodajom.
Ja sam povratio neke pozicije ovdje-nadam se da su gotovi ili pri kraju sa prodajom.
[/quote]
fino su nas zakucali [smiley]
čekam sad daljnji dokup na ~34 ili ispod, prosjek na cca 4 tisuća komada kupljenih prošli tjedan mi je 36,90, nisam ja HNB [embarass]
što više kupiš više ćeš biti u minusu.glavno je da nas je država osumnjičila za dobitak i uzela svoj dio kroz porez na dividendu.na sitnoj se raji oštri k…..c.
[/quote]
fino su nas zakucali [smiley]
[/quote]
ili ne vjeruju u ono što rade ili krče put pred šefom da on lakše uđe
a i bliži se ljetovanje managementu, a treba platiti jahte po 2-3 tjedna. pa di ćeš svojim novcima, samo opališ po bidu ono što si dobio nedavno i eto gratis ljetovanja [smiley]
@djia14164
na lagan način su ih stekli, pa ih i na takav način prodaju.
što više kupiš više ćeš biti u minusu.glavno je da nas je država osumnjičila za dobitak i uzela svoj dio kroz porez na dividendu.na sitnoj se raji oštri k…..c.
eto kolega samo malo strpljenja jedan cijeli dan i već smo natrag u plusu s ulogom, ali sa divnom startnom pozicijom za finu zaradu obzirom da se PBZ nanovo nakačio sa skrivenim nalozima na vrh bida. ali bitno da se dijele savjeti i pametuje….