ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 04:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,53
122.336
5,200
23,40
23,60
1,29%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

zamolio bih ovoga na 38 s 2000kom da poklopi bid do 37,00. Nije beg cicija a i mene ćete razveseliti

čekao sam i ja ali ga je netko zveknuo [angry]

Jel ima još netko da su mu uplatili manje od očekivanog. [undecid]

meni, samo nisam još proučavao.

[/quote]

Zaračunavaju porez i prirez bez obzira na iznos dividende.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

zamolio bih ovoga na 38 s 2000kom da poklopi bid do 37,00. Nije beg cicija a i mene ćete razveseliti

čekao sam i ja ali ga je netko zveknuo [angry]
[/quote]

ništa ja dokupio i danas. uzeo ono na 37,50 što se ukazalo na asku i do kraja ostalo cca 700 prvo na bidu no nisiu me dirali do kraja. sutra budite još darežljiviji na 37 [smiley]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

[/quote]

[/quote]

Upravo tako, s tim da imamo pravo na povrat poreza ako je ukupni iznos dividende ispod 12 tisuća KN. [bye]

[/quote]

[/quote]

Upravo tako, s tim da imamo pravo na povrat poreza ako je ukupni iznos dividende ispod 12 tisuća KN. [bye]
[/quote]
i to slijedeće godine podnošenjem godišnje porezne prijave na dohodak

Koga je sve Zaba po kvartalnoj dobiti ostavila iza sebe

Banke u Hrvatskoj u prva su tri mjeseca ove godine ostvarile dobit prije oporezivanja u ukupnom iznosu od oko 1,29 milijardi kuna, pokazuju privremeni nerevidirani podaci za 32 banke koje je danas objavila Hrvatska narodna banka (HNB).

To je za 2,4 posto ili za 30,3 milijuna kuna veća bruto dobit od dobiti prije oporezivanja koje su 33 banke, također prema nerevidiranim podacima, iskazale prošle godine za prvo tromjesečje 2011. Ukupna aktiva 32 banke u Hrvatskoj na kraju ožujka ove godine iznosila je 406 milijarda kuna, što je za 0,23 posto manje nego na kraju prošle godine. Prosječna stopa adekvatnosti jamstvenog kapitala banaka u Hrvatskoj u prva tri mjeseca ove godine iznosila je 19,92 posto.

Od ukupno 32 banke dobit u poslovanju iskazale su 22, dok je deset banaka zabilježilo gubitak, u ukupnom iznosu od 35,3 milijuna kuna.

Po visini bruto dobiti uobičajeno prednjači Zagrebačka banka (ZABA) sa 462,1 milijun kuna dobiti prije oporezivanja u prvom ovogodišnjem tromjesečju.

Privredna banka Zagreb u prva je tri mjeseca ove godine ostvarila dobit prije oporezivanja u iznosu od 260,4 milijuna kuna.

Raiffeisenbank imala je bruto dobit od 224,4 milijuna kuna.

Erste&Steiermaerkische banka imala je bruto dobit od 163,1 milijun kuna.

Po visini dobiti prije oporezivanja slijede Societe Generale-Splitska banka sa 46,8 milijuna kuna.

Zatim Hypo-Alpe-Adria-Bank sa 44,2 milijuna kuna…

Na sedmom je mjestu banka u hrvatskom državnom vlasništvu – Hrvatska poštanska banka sa 38,4 milijuna kuna bruto dobiti.

(Hina/pd)

ne znam je li već bio ovaj članak,ali podaci za ZABU pokazuju da je daleko najbolja banka u RH pa ne smeta i ako ponovim

[thumbsup]

Na kolko bukova je Zaba?
Koliki je rast efektive bio ove godine?
Plasmani? Zanima me za prijatelja koji bi možda uzeo nešto dionica

uzmi financijska izvješća i digitron pa računaj

Na kolko bukova je Zaba?

Jesu li ovi ZABA menađeri što su dobili besplatno brdo dionica prodali ili još čekaju više razine ?

Na kolko bukova je Zaba?

jedan moj prijatelj je tako preko mene kupovao dijonice tamo 2008, interesantno da se nešto ljuti [wink]

A dobro, ja mislio ovo forum pa če ljudi htjet pomoč.
Valjda sam se prevario

New Report

Close