ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 18:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,15
70.130
3,030
23,10
23,40
1,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pa nek smanje kamate i omoguce korisnicima kredita da ih isplate i bit ce manje losih kredita.

Nije bolest sve što boli

Vaš link
neredi su u italiji pred unicreditom

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

obzirom na probleme unicredita, kakve su šanse da prodaju ZABU i tako dođu do keša?
kad bi se ZABA prodavala koliko bi se moglo dobiti po dionici?

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

obzirom na probleme unicredita, kakve su šanse da prodaju ZABU i tako dođu do keša?

mislim da bi je netko rado dobio uz diskont od trenutne po mom sudu od 20-25 kuna
to je moje osobno mišljenje nije nagovor na kupnju ili prodaju

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

hahaha….kolega fffffffff, SVI bismo je rado dobili ZABU uz diskont od 50% na ovu cijneu, ali to možemo zaboraviti… da netko preuzima ZABU platio bi premiju na ovu cijenu za najbolju banku u RH, pitanje je samo koliko bi to bilo, 60 kn po dionici? 80 kn? ili više?

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

Santini se nebi s tobom složil [smiley]

Evo malo nove Samodolove sapunice:
http://www.hanfa.hr/uploads/57-11-13.pdf

Ovaj put u glavnim ulogama ZSE i ZABA-R-A [lol]

Najmanje po 100 kuna. Knjigovodstvena vrijednost je sa 30.09.2011 54 kn. Međutim tu više nego sam kapital je vrijedno tržište deponenata i dužnika a koji nije iskazano u bilanci. Može u Hrvatskoj se pojaviti i veća banka od Zagrebačke ali ništa ne će učiniti jer nema tržište. Zato bi vrijednost bila najmanje 100 kuna a možda i više.

Prije će Unicredit na prodaju nego Zaba. Iako je CEO prije neki dan demantirao tu mogućnost. Uglavnom Unicredit je 10 puta jeftiniji od Zabe na burzi i po nekima je prava prilika a drugi misle da će otegnuti papke.

pa to ti ja i govorim nelogična je cijena zabe koja je po meni skupa a unicredit je jeftiin
ova cjena je umjetna na ovako neefikasnom i plitkom tržištu
po meni bi trebala već da je na cjeni od0.40- o.50 bvsp odnosno20- 25 kuna ,
ali to je moje samo mišljenje nije nagovor na kupnju ili prodaju
a vrime će pokazati jesam li bio u pravu

Prije će Unicredit na prodaju nego Zaba. Iako je CEO prije neki dan demantirao tu mogućnost. Uglavnom Unicredit je 10 puta jeftiniji od Zabe na burzi i po nekima je prava prilika a drugi misle da će otegnuti papke.

Što to znači, da bi Zagrebačka banka trebala biti na razini od 4,5 kn? ili da je ZABA 10 PUTA BOLJA OD Unicredit? Vjerovatno ovo zadnje.

ja bih u svakom slučaju radije imao ZABU u portfelju nego unicredit… a ako talijanima bude frka, prodat će oni Zabu vrlo brzo….a tu očekujem cijenu od 70-90 kn za ZABU na javnoj ponudi

New Report

Close