ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 01:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,15
70.130
3,030
23,10
23,40
1,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@is123456
pokrenula bi je vijest o isplati dividende.

ma zanam što je pisac htio reči, ali dividende ovdije ozbiljnije nema
ali ja računam na trezor prije nove godine kad si ekipa voli podjeliti dionice za nagradu [thumbsup]
[/quote]

to je vec obavljeno.

Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

ma znam vidio sam to, mislim da to nije sve ali budemo vidjeli

mi smo ipak zemlja slučaj

moguće da će opet kupovati do kraja godine radi podjele dionica-nagrade managerima…rezultati ZABE su odlični i red je da ih nagrade…pa da pokupe sve do bar 50 kn [wink]

moji postovi su odraz osobnog mišljenjaa bez sugestija i odgovornosti te nisu financijski savjeti niti nagovor za kupoprodaju

moguće da će opet kupovati do kraja godine radi podjele dionica-nagrade managerima…rezultati ZABE su odlični i red je da ih nagrade…pa da pokupe sve do bar 50 kn [wink]

Pa do sada je to uvjek bilo unaprijed dogovoreno i kupnja se uvjek realizirala u jednom ili dva dana…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

bi li mogla ovdje upasti neka dividenda? zna li netko koliko keša imaju po dionici?

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti

Pa dividenda vam je isplaćena ljetos u vidu dodatnih dionica. [cool]

je li jučer na 42 kn bilo dno otkad je ZABA splitana? pa da krenemo konačno prema gore [thumbsup]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za investiranje

Ma to sa dodatnim dionicama je i unistilo ovu dionicu dobit raste a dionica pada prevelik broj dionica na trzistu razocaran sam ovom dionicom

Ma to sa dodatnim dionicama je i unistilo ovu dionicu dobit raste a dionica pada prevelik broj dionica na trzistu razocaran sam ovom dionicom

Prodaj 🙂

Prodaj 🙂
[/quote]
ma kakve dodatne dionice, to su iste samo podjeljene na više djelova, a u cijenu je već ugrađena zadržana dobit dioničara koja se sad samo službeno potvrđuje odlukom o unosu u temeljni kapital, i kako se ne može shvatiti da takve niske cijene (dionice koja ima visoke i stabilne dobiti po prihvatljivoj cijeni) treba iskoristiti za kupovinu, i biti sretan što se pruža takva prilika, a ne nesretan što je dobroj dionici "uništena cijena",
cijena ispod 43 je dobra cijena, a rado bi je vidio na 40,
lijep pozdrav

Hrvatske građane treba zabrinuti mogućnost da dvije talijanske banke koje su vlasnice ZABA-e i PBZ-a mogu povući novce s ovih tržišta ukoliko se nađu u problemima u Italiji, upozorava T portal.

To znači povlačenje kapitala ili isplata dividende, u svakom slučaju premija za dioničare.

http://danas.net.hr/svijet/page/2011/11/12/0319006.html?pos=n1
ovakvih vijesti uskoro i u nas u izobilju – ponajviše zbog toga je Lukoviću i Prki frka.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close