ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 06:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,52
42.210
1,795
23,50
23,60
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mislim da trenutni BVPS govori puno toga… a isti iznoci cca 52 kn…

Mislim da trenutni BVPS govori puno toga… a isti iznoci cca 52 kn…

***e jesi našao varijablu, evo na tvojem Validusu iznosi 116,10 [lol] …nemreš komparirati kruške i jabuke tj. banke sa privredom jer BVPS je kapital kroz broj običnih dionica…kod banki jedino točno što znaš je broj dionica, a kapital samo približno(pa ni približno)… kapital je cjelokupna imovina minus obaveze, a cjelokupnu imovinu zabe ili pbz zna samo uski krug ljudi na vrhu… kad je probaš saznati naletiš na "čuvanje bankarske tajne"… kod banki je jedino bitno koliku dobit generira i koliku dividendu isplaćuje, a s ostalim se opće nemoj zamarati… pogotovo ako isplaćuje i izvanrednu dobit mjerenu u milijardama kuna [wink]

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Krenulo i Talijane!
Vaš link [sealed]

Navodi u tekstu su isključivo osobni stavovi autora

Jesu li vama upisane dodatne dionice?
Na koji način će se to izvršiti, da li će mi biti upisane automatski na brokerski račun, ako sam i prethodne imao upisane s brokerom ili ih moram sam registrirati u skdd-u?

Inače smeta me ova situacija s dokapitalizacijom ZABE, naime još prethodni tjedan poželio sam prodati ZABU, a mogao sam prodati samo 20% vrijednosti koje sam imao prije dokapitalizacije…

Dokapitalizaciju je trebalo provesti na drugačiji način…

Za one koji željno očekuju, mada mislim da je po ovim cijenama takvih sve manje, dodatne dionice ZABE su već upisane na vašem SKDD računu. Upravo provjereno. Za upis kod brokera više nam se ne žuri, sada je to ipak manje važno.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

hmmm… Tko zna kada i po kojoj cijeni to misle izvršiti…
http://www.hanfa.hr/izdavatelji/HR/povlastene_informacije/307/2011-08-10-9486.pdf

Za one koji željno očekuju, mada mislim da je po ovim cijenama takvih sve manje, dodatne dionice ZABE su već upisane na vašem SKDD računu. Upravo provjereno. Za upis kod brokera više nam se ne žuri, sada je to ipak manje važno.

Ti se šališ??? najvažnije je nove dionice ZABE što prije prenijeti na brokerski račun da ih možeš iskrcat na burzi prije nego što to drugi urade i sruše cijenu -10-20% !!!

pa jesi ti svjestan da se broj dionica povećao 4x !?!?!
a masa malih i srednjih ulagača bar dio će prodati na burzi (mnogi i sve što su dobili)!!!!

moji postovi nisu savjet niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

Ti se šališ??? najvažnije je nove dionice ZABE što prije prenijeti na brokerski račun da ih možeš iskrcat na burzi prije nego što to drugi urade i sruše cijenu -10-20% !!!

pa jesi ti svjestan da se broj dionica povećao 4x !?!?!
a masa malih i srednjih ulagača bar dio će prodati na burzi (mnogi i sve što su dobili)!!!!
[/quote]

***na kojoj si ti drogi? daj i nama malo… ovo kaj brijes bi drzalo vodu da je cijena dionice cirka 320 kuna koliko je bila, sad ti je isto prodat 5 dionica kao prije jednu… ali svakako treba registrirat dionice na brokerski racun, od utorka su svima upisane u SKDD

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

odlična vijest za dioničare ZABE:

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/VRMlBulDvYtPK8Mb5bmeZg==.pdf

Uprava banke ide u kupnju dionica ZABE na burzi za 20.523.318,00 kn
pri cijeni od 58 kn to je preko 350.000 dionica koje trebaju kupiti, ali obično kod takvih kupnji dođe do nanaglog skoka cijena za oko +15%

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

To je loša vijest za dioničare, jer se njihovim novcem kupuju dionice koje se onda besplatno daju upravi. To je dobra vijest samo za špekulante koji će možda uspjeti zajahati taj val. Možda.

Da, više sam mislio na trejdere i kratkoročne ulagače, za dugoročne to nije toliko bitno.
U svakom slučaju bit će zanimljivo pratiti kad krenu prometi, možda već sutra?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@gismund

Takvu odluku imaju gotovo sve kompanije a niti jedna ne kupuje, tako da je to mrtvo slovo na papiru i očito da nemaju pametnijeg posla od mlaćenja prazne slame.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

New Report

Close