ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čitam ovo sve malo, pomalo, nije me bilo jedno vrijeme i ne mogu se načuditi. Vidim da bi nekima bilo najbolje da burza (bilo koja) uvede maksimu "nema gubitaka" i da se pretvori u socijalnu ustanovu. Ako ne za sve, onda barem za braniteljsku populaciju, kad je to već u modi. Svi Vi koji nešto brijete o muljažama, ovim ovim, da je netko nekome trebao reći, dajte odrastite. Tko je kupovao kupovao je svojevoljno, isto vrijedi i za prodavatelje. Tko je čitao čitao je, tko nije nije, njegova stvar i njegova greška. ONda se još u to umiješaju dozlaboga nepismeni, neinformirani novinari (o vrišti li neznanje), konstruriraju nešto a ne znaju ni sami što i imamo čumez. A čumeza nema. Tko vozi auto mora položiti vozački. Tako trguje na burzi mora znati što radi i mora znati gdje pratiti stvari. Vrlo jednostavno. Što je Vama ljudi? Pa zar mislite da u visokorazvijenim državama i isto takvim burzama brokeri zovu milijune i milijune klijenata ili da ih burza obavještava tipa: "… pazi Joža, znaš sutra je ono, znaš zadnji dan za kupit, znaš, one dionice, ona zaba, znaš pa je tu skupština ali eto ona će izglasati vjerovatno, ali teoretski ne mora, evo Joža ništa ti ne brini, sad ću ja paziti na tvoje nofce… " . Uzmite već više knjige u ruke i educirajte se i nemojte se sramotiti.

cudi me da ovo nitko nije stavio:
Vaš link
dakle odvozeno po najavi, samo iz ovoga:
Vaš link
ne mogu shvatiti datum kad ce nove osvanuti.

Ne možeš datum ni shvatiti jer je neodređen. Svaka promjena temeljnog kapitala zahtijeva promjenu u Trgovačkom sudu. Tek po izdanom Rješenju Trgovačkog suda ista se može provesti u SKDD-u. A provedba u SKDD-u znači istovremeno knjiženje na pozicijama računa.

Nema rasprodaje! Naime prognoze današnje mogućeg pritiska na bid nema na vidiku. [sealed]

Navodi u tekstu su isključivo osobni stavovi autora

Nema rasprodaje! Naime prognoze današnje mogućeg pritiska na bid nema na vidiku. [sealed]

***tko je lud prodat prije nego će podijelit vanrednu dividendu

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

pa još nisu ni upisane nove dionice u SKDD, a bit će ih više 400% nego do sada…bit će veselje kad to dođe na burzu [bye]

Da, bit ce ih 5 puta vise al’ je i cijena 5 puta manja.

Nemam dionice Zabe niti ih imam namjeru kupovati.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Netko skuplja danas, bit će zanimljivo ovih dana čini mi se [wink]

***evo i poslovnih rezultata naše najbolje firme:

Grupa Zagrebačke banke uspješno je poslovala u prvom polugodištu 2011. godine s ostvarenom dobiti nakon oporezivanja u iznosu od 742 milijuna kuna što je 230 milijuna kuna više u odnosu na isto razdoblje prethodne godine. [thumbsup]

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Mislim da bi trebao sad uci u Pbz imaju jako dobru dobit skoro kao i ZABA a cini mi se malo potcijenjena u odnosu na Zabu

Mislim da bi trebao sad uci u Pbz imaju jako dobru dobit skoro kao i ZABA a cini mi se malo potcijenjena u odnosu na Zabu

Nisam baš siguran s obzirom na 26,6% skok prihoda Zabe i dionice Pbz nije izjednačena, a tu svakako vidim Zabu kratkoročno oko 100 kn. Bankovni sektor se jako dobro prilagodio kizi te ostvaruje visoku dobit (u odnosu na uvjete u kojima se nalazi gospodarstvo), a realni sektor vjerojatno mora u ponovno zaduženje za nove cikluse ulaganja.
http://hr.seebiz.eu/banke/zagrebacka-banka-dobit-povecana-266/ar-9837/ [sealed]

Navodi u tekstu su isključivo osobni stavovi autora

Igra i odgovor talijana na austrijski napad na kunu.Potpuno se slažem sa Vama kolega netdux.Možda ovaj potez izgleda blesavo,ali dobit se izvlači iz Lijepe naše ,a da li ćemo se mi moći oduprijeti.Da nam je još koji Rohatinski.

peyo

New Report

Close