ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 04:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,23
34.104
1,468
23,00
23,10
-0,43%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Cijeli petak sam vam o tome trubio ovdje, ali uzalud
( http://www.vecernji.hr/biznis/skandal-na-zagrebackoj-burzi-ne-znaju-ni-tablicu-mnozenja-clanak-313132).

Međutim siguran sam da to nije slučajno kao ni igrokaz koji će sada Hanfa rutinski odraditi sa ZSE.

ZABA nemože vrijediti više od 50 Kuna bar po mojoj procjeni, ali netko je na gužvi debelo zaradio i zarađuje.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Ako su na ovoj muljaži zaradile face sa Burze i iz HANFE, sve će proći kao da je bilo legalno. Vjerujem da će tako i biti, po tko zna koji put u lijepoj našNJIHOVOJ. SRAMOTA!!!
Sva sreća ja sam dobro prošao ali mi je žao onih koji su namagarčeni za tisuće i desetke tisuća kuna.

neće uvijek biti ovako.

Sve će završiti po principu pojeo vuk magare i nikome ništa. Kad se halabuka stiša bit će – Tko je jamio, jamio je, a pušioničari – bože moj, događa se. Ipak je ovo tržište kapitala izloženo raznim rizicima kao što su naivnost, glupost, neiformiranost, neznanje, neiskustvo, peh … bad luck.
I naravno, idemo dalje. Sutra je novi dan. [shocked]

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

A što ako HANFA zabrani ovo sa skupštinom i ovo poleti na 250 u par minuta ? Već smo vidili da je ovdje sve moguće.

A što ako HANFA zabrani ovo sa skupštinom i ovo poleti na 250 u par minuta ? Već smo vidili da je ovdje sve moguće.

Pa tek onda ćeš vidjeti što je gubitak, jer ovdje se trguje kao da je skupština već izglasala. 5 puta 62 ti je 310, a pričaš o "polijetanju" na 250.
Ovo ovdje je sve namjerno i planski zakomplicirano samo da bi se "opelješilo" neupućene. Da se htjelo pošteno odraditi, odradilo bi se! Mafijaška posla!

po zadnjem FI-u i prijedlogu Uprave: BVPS = 51,21 tko želi nek izvoli… [lol] krasna zemljo mila… a što li doista talijani planiraju… ??? [rolleyes]

Pa tek onda ćeš vidjeti što je gubitak, jer ovdje se trguje kao da je skupština već izglasala. 5 puta 62 ti je 310, a pričaš o "polijetanju" na 250.
Ovo ovdje je sve namjerno i planski zakomplicirano samo da bi se "opelješilo" neupućene. Da se htjelo pošteno odraditi, odradilo bi se! Mafijaška posla!
[/quote]

Misliš li na gubitak onih koji su prodali ? Ja sam kupio u petak na 70 i prodao na 88, pa onda opet kupio na 73 i prodao na 75, sada hvatam novu količinu.

[/quote]
slažem se. Naravno veći gubitak, a nečija veća zarada će biti ako se ne izglasa na skupštini jer je puuuno više njih tržilo po cca 60-80 nego li je prošlo iznad 100 i onih par naloga na 218. Tu je i veća mogućnost za muljažu jer se lakše odbraniti od napada nego li za to ako donesu odluku o nelegalnom splitanju. Takvo splitanje je neregularno i teško da će proći(ko zna). I tko je kriv ovima što prodaju po 60 a nije donesena odluka o +4 dionice. Prijedlog je jedno a odluka nešto konačno. Boim se da bi i ovakav scenario bio moguć i još veća katastrofa sa manjim posljedicama za muljatore koji znaju što rade i rade to namjerno. No bumo vidli, rekoše…

neće uvijek biti ovako.

Sve je moguće iako se zna ko’ je.. koga , samo što se za razliku od ovih prvih ovi drugi od stida skrivaju i viču kao mala djeca "nije mene …nije mene .." . [yawn]

I zasto danas nije bila blokada na 10% negativnoj s obzirom na cijenu u petak, izgleda da jos nisu shvatili ili je sve "regularno". pala je s 71,50 na 61,50 a blokade nije bilo. Neka mi netko objasni molio bih lijepo.

Rusitelj vlade ^_^.

I zasto danas nije bila blokada na 10% negativnoj s obzirom na cijenu u petak, izgleda da jos nisu shvatili ili je sve "regularno". pala je s 71,50 na 61,50 a blokade nije bilo. Neka mi netko objasni molio bih lijepo.

nova pravila ZSE.treba pratiti i citati.

Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Sada je cijena (plus-minus koja kuna) na cijeni na kojoj bi trebala još vrlo malo oscilirati (prema dolje), a sutrašnja odluka o dokapitalizaciji na Skupštini je SIGURNA, tako da je sve po "propisima". A ako ne donesu odluku, što će sa pustim milijardama? Dati dividendu? Teško? Sve je kako treba biti, jedino su nesnalažljivi i neupućeni "popušili". Ali tako je to i idemo dalje. [shocked]

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

New Report

Close