Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ZABA | 23,44 | 52.874 | 2,256 | 23,50 | 23,60 | -0,42% |
KUPLERAJ
218*5=1090kn pa si ti misli.. Zimbabwe..
Da mi je vidjet graf kad se korigira.. [lol]
pa tko to kupuje?? [shocked]
Ako se ovo ne poništi kupci će dobro spušiti.
Biti će papira kao u prići.Ali u ova slijedeća tri dana možda čak i ne bude veliki pad jer ima malo dionica.
Ovo se ne kupuje nego prodaje!
Čestitke prodavačima,i moje duboko suosječanje današnjim kupcima!
Pogledajte ZSE
Najveća cijena trgovanja danas : 218,02 ( kao da je jučer kupio po 1.090,10 Kune )
Najmanja cijena trgovanja danas : 70,00 ( kao da jučer kupio po 350,00 Kuna )
Referentna cijena od jučer : 62,00 ( kao jučer 311 Kuna )
a ne vrijedi ni 50 Kuna.
Ni jedna zemlja zapadno od nas nemože se pohvaliti dnevnim oscilacijama od 350% na dionici prve kotacije .
Upravo zvao SKDD-tko danas kupi dionicu u SKDD će biti upisan 27.7.2011.g.Mislim da zaista ovo što se danas dopustilo prevazilazi sve moguće ukuse.Ali šta ćete….mi Hrvati smo ovce,a pogledajte kako ovce ulijeu u ask-bolesno.
Evo da vam još jednom napišem ….
Što se događa ovdje na ZABA-i?
Prodaja na 73, kupnja na 77, a nalozi nisu poklopljeni!? [shocked]
Što se događa ovdje na ZABA-i?
Prodaja na 73, kupnja na 77, a nalozi nisu poklopljeni!? [shocked]
Meni se isto čini da je bilo malo previše insajdera među "malim dioničarima" … trebaće još par dana da se iskrcaju.
Pitam se pitam, šta li će se financirati ovim "iznenadnim" profitom? [lol]
Gledajući mamurluk 1 i 2 se nisam zajedno nasmijao koliko gledajući trgovanje Zabom od 9:59 do 12:06 [lol] al izgleda da spektakl još nije završio [lol] [lol]
Ovo bi lako mogao bit neki plan spašavanja matice u Italiji. Napumpaju cijenu dionice na ovaj ili onaj način (u nas je to ovaj financijski inžinjering oko stock splita) i onda lagano iskrcaju po višim cijenama.
Unicredito je u 22 zemlje istočne Europe, da u nas iskrcaju 200 mln kuna u sljedećih godinu dana, to nije nego možda 1-2% temeljnog kapitala, a u Rusiji, Ukrajni, Poljskoj, Rumunjskoj mogu 10 puta toliko i mogli bi sigurno povući par miljardi EUR nazad u maticu da se malo pomogne.
A šta misliš da su oni šta čekaju sa friško isprintanim USD da pokupuju banana banke u banana državicama budale? Ili da se banke kupuju preko ZSE (a ne 60+% ispod stola ili preko obveznica)?
Moglo bi ZABAe biti i po 15-20HRK za cca godinu dana
[/quote]
Je nemam pojma o čemu ti pričaš, ko je išta reakao o prodaji banaka? Ja samo kažem da Unicredit iskrca 1-2% vlasništva podružnica, po natprosječno visokim cijenama (jer šta je 73×5=365 nego iznadprosječna cijena, a već danas imaš 1,75 mln prometa), u 22 zemlje istočne, srednje i JI Europe, skupili bi s lakoćom par miljardi EUR, možda čak i desetak, za ojačavanje pozicije kapitala matice.
Meni ovo nije ništa jasno. Ne kupujo ovo mali, nema šanse da ih danas toliko sjedi ispred ekrana. Ovdje su neke druge igre u pitanju.
***sad bu štos ako ne skupe kvorum:
Ako na sazvanoj Glavnoj skupštini ne bude kvoruma za donošenje odluka, određenog Statutom Zagrebačke banke d.d., naredna Glavna skupština održat će se dana 27.srpnja 2011., na istom mjestu, s početkom u 14:00 sati.
[smiley]
Ma nije puta 5 nego puta 4, pa referntna cijena na otvaranju je trebala biti 77,75 Kuna da bi bilo kao jučer od 311 Kuna !
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/rXIjLAlZfbx6wscRd4jgaA==.pdf