Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ZABA | 23,52 | 42.210 | 1,795 | 23,50 | 23,60 | 0,00% |
Ček, dakle ovi što se nisu maknuli sa bida danas po 218 su ga primili tako duboko da su im oči ispale?
Ovakav pushing današnjih kupaca nisam vidio nikada uživo!!!!Ovo je fenomenano:-)
Kakvih genijalaca na našoj burzi ima, pa to je za nevjerovati… Zaista je zadivljujuće gledati kako ekipa stavlja nove naloge iznad 200 kn, a zna se da će cijena na kraju današnjeg dana biti cca 60 kn. Bravo ekipa!
… a nisi primijetio ponosnog vlasnika 46 dionica ZABE koji traži 13.500,00 kuna za svaku, ha?!
Nove dionice pripadaju dioničarima Društva srazmjerno njihovom udjelu u dosadašnjem temeljnom kapitalu Društva, tako da svaki dioničar Društva na temelju ove Odluke o povećanju temeljnog kapitala iz sredstava Društva (Odluka) na svaku svoju jednu dionicu Društva stječe četiri Nove dionice Društva.
Dioničarem Društva u smislu ove Odluke smatra se svaka osoba na čijem su računu nematerijaliziranih vrijednosnih papira koji se vodi kod Središnjeg klirinškog depozitarnog društva (SKDD) na dan donošenja ove Odluke upisane dionice Društva.
Koji je dan odluke-sazivanje skupštine ili kad se skupština održi???
Ovo mi miriše na muljažu i šišanje brzopletih prodavača. Bumo vidli.
Da sam znao da će to ići ovakvim sistemom i ja bi kupio zabe i sada nekoga unesrećio, a možda i nebi, dobar sam ja… 🙂
Pa ljudi ne budite toliko glupi!Sada vam je 100 kn za ZABA isto što i 500 kuna jučer.Pa vi niste normalni majke mi.
kakva je ovo vrsta trgovanja kada nema automatski transakcije,kao inaće.
koja je nova vrijednost dionice?
Za ne vjerovati što radi financijski inžinjering,
Danas je cijena 80 Kuna, ali to je kao jučer 400 Kuna ( dokapitalizacija ) !
Sve preko 50 je jako skupo !
SLAŽEM SE DA BI OVO DANAS TREBALO SVE PONIŠTITI, NAIVCI KUPUJU JER MISLE DA CIJENA PADA !
Danas neki zarađuju od 300 do 30 % . Ovi što su prodali po 218 danas je kao da su jučer po 1.090,00 KUna
Nove dionice pripadaju dioničarima Društva srazmjerno njihovom udjelu u dosadašnjem temeljnom kapitalu Društva, tako da svaki dioničar Društva na temelju ove Odluke o povećanju temeljnog kapitala iz sredstava Društva (Odluka) na svaku svoju jednu dionicu Društva stječe četiri Nove dionice Društva.
Dioničarem Društva u smislu ove Odluke smatra se svaka osoba na čijem su računu nematerijaliziranih vrijednosnih papira koji se vodi kod Središnjeg klirinškog depozitarnog društva (SKDD) na dan donošenja ove Odluke upisane dionice Društva.
Koji je dan odluke-sazivanje skupštine ili kad se skupština održi???
Ovo mi miriše na muljažu i šišanje brzopletih prodavača. Bumo vidli.
***26. srpnja 2011. s početkom u 14:00 sati u hotelu The Regent Esplanade Zagreb, u Zagrebu,Mihanovićeva 1 …iako sam fenomenalno zaradio, smatram da ovo danas treba ponistiti