ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 00:13
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,52
42.210
1,795
23,50
23,60
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Završilo je ovo preglupo orgijanje.
Pametno ste izašli svi ovih dana

***imaš zanimljivi perk, iste minute nakon svakog tvojeg kukulele posta netko počisti kompletan ask i digne cijenu za par posto [smiley]

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Završilo je ovo preglupo orgijanje.
Pametno ste izašli svi ovih dana

***imaš zanimljivi perk, iste minute nakon svakog tvojeg kukulele posta netko počisti kompletan ask i digne cijenu za par posto [smiley]
[/quote]
Nema frke samo nek kupuje – stojim kod rečenog.
A ovaj šta puca po asku sigurno kupuje svojim novcima [lol]

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

Što švicarac više raste, to je meni ZABA sve milija, danas novi rekord srednjeg tečaja po HNB-u [lol]

Vaš link

Nažalost ovo nije smiješno ljudima koji imaju kredite u istoj valuti [pray]

Kakvih genijalaca na našoj burzi ima, pa to je za nevjerovati… Zaista je zadivljujuće gledati kako ekipa stavlja nove naloge iznad 200 kn, a zna se da će cijena na kraju današnjeg dana biti cca 60 kn. Bravo ekipa!

Ajde mi malo pojasni. Neke informacije sam valjda propustio.

NISAM U TOKU, ŠTA SE OVDJE DEŠAVA?

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Povecanje temeljnog kapitala. Za jednu dionicu postojeci dionicari dobili su cetiri nove.

Vaš link

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Povecanje temeljnog kapitala. Za jednu dionicu postojeci dionicari dobili su cetiri nove.

Vaš link

AH U REDU ONDA. MOŽE NA 50 KN ONDA.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ima dosta njih koji love cijene na preko 100 Kuna, ali što s ovima na asku koji i dalje prodaju dionicu po 1000 do 15000 Kuna zar nema nitko da im javi situaciju na Galapagos ili gdje već ?

A i ovi što imaju dionice ZABE na virtualnoj poslovnog.hr, hoće li nam poslovni dati x 5 dionica ili imamo gubitak ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

da li to znači da cijena ide čak na 20kn ili na neki veči prosjek
koji je konačni down "target" ovog splita.

To se radi tako da se maknu sve kupnje, a ne ovako. Što sa debilima koji su zaboravili svoje naloge? Kad vide da su kupili po 218, a sad vrijedi 60? Nečekat će se da budu u plusu. Sramota…

@KIKO
A ŠTO JE NAJGORE PRIJE TOG JE IŠLA U POZITIVNU BLOKADU [lol]

New Report

Close