Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ZABA | 23,23 | 34.104 | 1,468 | 23,00 | 23,10 | -0,43% |
ja frknu 30% onaj dana kad je prosao paket nisam se iskreno nadao al me potepo prema gore, sad kaj ja znam pokusavam uhvatiti nize valjda!
Ovde fakat nisam pametan kaj radit, nis mi majke mi nije jasno [undecid]
@ZG ,
Ti si mogao min. 10% uhvatit… i teoretski ako bi išla kupnja kao prošla sad još 10%…
I bila je dividenda , i još dosta keša po dionici…. (vjerojatno ide dividenda)
Obzirom da je doskora tržila malo preko 210 kn , ovdje se moglo lijepo zaradit… lagano , a bez bojazni od bankrota ili čak većeg pada ….
Na prodaji se do 287,99 kuna nalazi dionica za oko 9,5 milijuna kuna, a sa 287,70 kuna je oko 11 milijuna kuna.
@ZG ,
Ti si mogao min. 10% uhvatit… i teoretski ako bi išla kupnja kao prošla sad još 10%…
I bila je dividenda , i još dosta keša po dionici…. (vjerojatno ide dividenda)
Obzirom da je doskora tržila malo preko 210 kn , ovdje se moglo lijepo zaradit… lagano , a bez bojazni od bankrota ili čak većeg pada ….
Kolega da, sve stoji ja imam ulaz u Zabu sve skupa oko 228 kuna sa time da sam dividendu uzeo, samo me muci kaj sada, sa dividendom i koliko je narasla ja prezadovoljan samo mislim da nisam jedini, a opet…
Market raste i kod nas bi oporavak mozda mogao krenuti iduce godine, sto upucuje da bi dionice, a one uvijek tako krenu taman godinu dana ranije, mogle jos dosta povuci to je moja jedina dilema s time da se govori, i to na vise strana, o nekoj izvanrednoj dividendi!!!
Sorry, ispravka. Prvi iznos je 287,69, a ne 287,99. Na 287,70 kuna se nalazi prodaja za 1,71 milijun i taj zaokružuje ponudu na 11 milijuna.
Od 276-290 ima ukupno 40636 kom, a ukupna vrijednost je 11.563.449 kn.
to se će biti jedna dogovorena transakcija, realizacija ispod sekunde, a poklopit će samo nekoliko tisuća komada ispod dogovorene cijene.
to se će biti jedna dogovorena transakcija, realizacija ispod sekunde, a poklopit će samo nekoliko tisuća komada ispod dogovorene cijene.
gotovo je, promet 42.000 komada, sad polagano prema na 220 kn
Izgleda da ova nije bila dogovorena neg je uprava prodala svoje. Mali kao i uvijek ostali navuceni i zarobljeni.