Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ZABA | 23,52 | 42.210 | 1,795 | 23,50 | 23,60 | 0,00% |
..kako ovdje stvari stoje, moglo bi to pasti i prije ex dividend-a..sutra recimo.. 🙂 [tongue]
danas još vrijedi dokup za dividendu???ako sam dobro informiran..
..kako ovdje stvari stoje, moglo bi to pasti i prije ex dividend-a..sutra recimo.. 🙂 [tongue]
[/quote]
da, mislim da je danas zadnji dan…
ja sam isto mislio kupiti, ali sam odustao. ovdje će se dogoditi isto što i sa HT-om: dionica će pasti više nego što iznosi dividenda, tako da tko kupi imat će minus [rolleyes]
[/quote]
da, mislim da je danas zadnji dan…
ja sam isto mislio kupiti, ali sam odustao. ovdje će se dogoditi isto što i sa HT-om: dionica će pasti više nego što iznosi dividenda, tako da tko kupi imat će minus [rolleyes]
[/quote]
A ja bas zato kupio što će se ovdje dogoditi isto što i sa KRAS-om. [rolleyes] [lol]
Ljudi ovi HR fond manageri na ovoj dionici su stvarno smiješni…prvo se dionica namjerno ruši i koči rast tako što pretaču iz jednog u drugi fond, a kruna svega je trgovina danas – zadnji dan za ostvariti pravo na dividendu- a investitori totalno zbunjeni i uplašeni pa cijeli dan gotovo nema trgovanja..čim netko skine ask, uredno se poklopi kupnja..sutra zato ne treba nasjedati na vjerojatne provokacije rušenja i zadržati dionice…prossječna cijena u 2010. je 243 kn!! Naravno da bi fondovska ekipa podebljala portfelj po ccA 200..što će im eventualno prodati zaposlenici Zabe koji su dobili dionice..al nakon toga nema više bez 250kn..zato budimo strpljivi i sijmo se Novoselcu i ekipi…
Eto,
– Danas je EX dividenda day
Daj Boze da ostanemo na razinama oko 220 kn
Kakva informacija sa skupštine,o dividendi možda? Malo je tema zamrla.Hvala!
25.10.2010
Obavještavamo vas da je izdavatelj ZAGREBAČKA BANKA d.d. dana 25.10.2010. godine obavijestio SKDD da dividenda po jednoj dionici oznake ZABA-R-A iznosi 18,90 HRK, a ne 19,80 HRK kako je prvotno bilo naznačeno u nalogu dostavljenom od strane navedenog izdavatelja.
Kao bankar s neprocjenjivim iskustvom poslovanja u lošim, pa i katastrofalnim ekonomskim prilikama krizu je dočekao bez panike.
Pravo bogatstvo stekao je znalačkim kormilarenjem bonusnim dionicama na koje ima pravo kroz sudjelovanje u dobiti banke, na čemu je, tada je procijenjeno, zaradio oko 25 milijuna kuna.
http://www.jutarnji.hr/franjo-lukovic-i-nakon-20-godina-ostaje-prvi-covjek-zabe/898484/
Verdi- taj prvi čovjek ZABE- koji se vratio – meni osobno u stilu Sanadera- samo sa suptilnijim
izričajem – između redova – danas , nastavlja skupljati BONUSE- tamo gdje je stao…..
Opet će reći brokerima ZABE- dečki, ja izlazim- da vidim koliko će ŠEF – dobiti na kraju…..
Nikad mu neću oprostiti , što je na kraju 2007. kad je kriza bila pred vratima- POKUPIO
VRHNJE – prodavši S V E svoje dionice ZABE- po NAJVIŠOJ cijeni- IKAD na burzi?
Nemoralno do temelja.
Balon je napuhan do nevjerojatne veličine, a tada je slijedio strmoglavi pad cijene- i meni
izravni gubitak od 250.000,00 Eura na nabavnu cijenu. Cijena je nastavila padati- a ja sam
se jedva izvukla .Zaba mi je bila dionica broj 1. u portfelju. Nek mu bude. PAMTIM ZA SVA VREMENA!
Imam pravo iznositi činjenice koje su javni podaci i komentirati ih, zbog izravne štete koja mi je
nastala- ZBOG ČELNOG ČOVJEKA ZABE. Svi podaci nalaze se u zapisima.
Verdi, drugo pitanje- na samom trgu- podrumu- znaš gdje- JEDNA BANKA u velikom STILU
DOLAZI U CENTAR – centra ! Za samo 700.000,00 Eura uskoro se prodaje taj prostor. Koja je
to banka- obzirom da sve – jedna drugu- guraju susjedski i konkuriraju svi svima?
Da li je točan podatak da HT- za isti prostor na suprotnoj strani -plaća najamninu
11.000,00 EURA / mjesečno?
@miami
verdijev post je bio potpuno sarkastičan, zapravo i groteskan na gluposti što piše jutarnji. sve znamo, svi pamtimo