ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 18:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,52
42.210
1,795
23,50
23,60
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

..kako ovdje stvari stoje, moglo bi to pasti i prije ex dividend-a..sutra recimo.. 🙂 [tongue]

..kako ovdje stvari stoje, moglo bi to pasti i prije ex dividend-a..sutra recimo.. 🙂 [tongue]

danas još vrijedi dokup za dividendu???ako sam dobro informiran..

[/quote]

da, mislim da je danas zadnji dan…
ja sam isto mislio kupiti, ali sam odustao. ovdje će se dogoditi isto što i sa HT-om: dionica će pasti više nego što iznosi dividenda, tako da tko kupi imat će minus [rolleyes]

moji postovi su odraz osobnog mišljenjaa bez sugestija i odgovornosti te nisu financijski savjeti niti nagovor za kupoprodaju

[/quote]

da, mislim da je danas zadnji dan…
ja sam isto mislio kupiti, ali sam odustao. ovdje će se dogoditi isto što i sa HT-om: dionica će pasti više nego što iznosi dividenda, tako da tko kupi imat će minus [rolleyes]
[/quote]

A ja bas zato kupio što će se ovdje dogoditi isto što i sa KRAS-om. [rolleyes] [lol]

Ljudi ovi HR fond manageri na ovoj dionici su stvarno smiješni…prvo se dionica namjerno ruši i koči rast tako što pretaču iz jednog u drugi fond, a kruna svega je trgovina danas – zadnji dan za ostvariti pravo na dividendu- a investitori totalno zbunjeni i uplašeni pa cijeli dan gotovo nema trgovanja..čim netko skine ask, uredno se poklopi kupnja..sutra zato ne treba nasjedati na vjerojatne provokacije rušenja i zadržati dionice…prossječna cijena u 2010. je 243 kn!! Naravno da bi fondovska ekipa podebljala portfelj po ccA 200..što će im eventualno prodati zaposlenici Zabe koji su dobili dionice..al nakon toga nema više bez 250kn..zato budimo strpljivi i sijmo se Novoselcu i ekipi…

Eto,
– Danas je EX dividenda day
Daj Boze da ostanemo na razinama oko 220 kn

CROBEX - SVE CE TO NAROD POZLATITI

Kakva informacija sa skupštine,o dividendi možda? Malo je tema zamrla.Hvala!

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

25.10.2010
Obavještavamo vas da je izdavatelj ZAGREBAČKA BANKA d.d. dana 25.10.2010. godine obavijestio SKDD da dividenda po jednoj dionici oznake ZABA-R-A iznosi 18,90 HRK, a ne 19,80 HRK kako je prvotno bilo naznačeno u nalogu dostavljenom od strane navedenog izdavatelja.

who dares, wins

Kao bankar s neprocjenjivim iskustvom poslovanja u lošim, pa i katastrofalnim ekonomskim prilikama krizu je dočekao bez panike.

Pravo bogatstvo stekao je znalačkim kormilarenjem bonusnim dionicama na koje ima pravo kroz sudjelovanje u dobiti banke, na čemu je, tada je procijenjeno, zaradio oko 25 milijuna kuna.
http://www.jutarnji.hr/franjo-lukovic-i-nakon-20-godina-ostaje-prvi-covjek-zabe/898484/

who dares, wins

Verdi- taj prvi čovjek ZABE- koji se vratio – meni osobno u stilu Sanadera- samo sa suptilnijim
izričajem – između redova – danas , nastavlja skupljati BONUSE- tamo gdje je stao…..
Opet će reći brokerima ZABE- dečki, ja izlazim- da vidim koliko će ŠEF – dobiti na kraju…..
Nikad mu neću oprostiti , što je na kraju 2007. kad je kriza bila pred vratima- POKUPIO
VRHNJE – prodavši S V E svoje dionice ZABE- po NAJVIŠOJ cijeni- IKAD na burzi?
Nemoralno do temelja.

Balon je napuhan do nevjerojatne veličine, a tada je slijedio strmoglavi pad cijene- i meni
izravni gubitak od 250.000,00 Eura na nabavnu cijenu. Cijena je nastavila padati- a ja sam
se jedva izvukla .Zaba mi je bila dionica broj 1. u portfelju. Nek mu bude. PAMTIM ZA SVA VREMENA!

Imam pravo iznositi činjenice koje su javni podaci i komentirati ih, zbog izravne štete koja mi je
nastala- ZBOG ČELNOG ČOVJEKA ZABE. Svi podaci nalaze se u zapisima.

Verdi, drugo pitanje- na samom trgu- podrumu- znaš gdje- JEDNA BANKA u velikom STILU
DOLAZI U CENTAR – centra ! Za samo 700.000,00 Eura uskoro se prodaje taj prostor. Koja je
to banka- obzirom da sve – jedna drugu- guraju susjedski i konkuriraju svi svima?

Da li je točan podatak da HT- za isti prostor na suprotnoj strani -plaća najamninu
11.000,00 EURA / mjesečno?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

@miami
verdijev post je bio potpuno sarkastičan, zapravo i groteskan na gluposti što piše jutarnji. sve znamo, svi pamtimo

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Nemam pojma tko šta po bankama radim je tamo idem samo kad sam naoružan… strpljenjem [lol]

who dares, wins

New Report

Close