ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 14:02
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
20,55
70.748
3,443
20,60
20,70
3,50%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Tako je, Zaba među najboljima. Pogledajte njihove zarade. Zato mi je najveći dio portfelja.

Jedini je problem sto zaba nije stvorila novu vrijednost nego prisvojila tudju vrijednost lihvarskim kamatama i kojekakvim nametima na racune komintenata. Zabi uopce nije mjesto kao ni jednoj banci u toj tablici od 500 najboljih.

Nije bolest sve što boli

dali ko zna do kojeg zadnjeg dana moram kupiti dionice da bi i mao pravo na divivdendu

Skupština je 22. listopada, dakle do tog dana moraš imati zabu. Isplata je 15. studenog (ili ‘do’ – neznam). Dividenda je 18.90.

du du du .. nema nam pomoći

dali ko zna do kojeg zadnjeg dana moram kupiti dionice da bi i mao pravo na divivdendu

Zadnji dan za kupnju je 19. listopad.

hvala ekipa znam brinulo me ono oko skdd-a kako azuriraruju vlasnike i vlasnistvo tri dana prije same skupstine

19-ti se bliži, baš me zanima hoće li pasti za više od 20 kuna. Zasad držim, a u dokup na 200 kuna.

Nece pasti. Uprava je sebi i zaposlenicima podjelila oko 15 000 000 kn u dionicama ove godine kupljenih po prosjecnoj cijeni oko 260-270 kn. Sad su si jos na to podijelili i dividendu. Najvjerojatnije da ce si dijeliti i iduce godine prvo dionice pa onda i dividendu. A to znaci da treba cijenu dionice podici tako da se dio ovih podjeljenih ove godine moze opet prodati i ostvariti jos malo prihoda.
Samo moje misljenje.

Nije bolest sve što boli

Izračunaj si iznos dividende i iznos koji si izgubio kad padne dionica poslije dividende, kod HT-a je to bilo za umrijet od smijeha…..lijepo je to kad se narod uhvatio dioničarstva al je smješno također…. Čekat dividendu a ne skok koji može iznosit kao 20 – dividendi koji se može desit bilo kad

Najskupljom slikom moglo se izgraditi 2000 kuća..usporedba funckionalnosti jedne "umjetničke" slike i 2000 kuća, snobizam=zlo

Kad će više ta dividenda??

Cijena već klizi…

19-ti se bliži, baš me zanima hoće li pasti za više od 20 kuna. Zasad držim, a u dokup na 200 kuna.

ako vani bude jači pad, ide ZABA na 215 kn odakle je i krenula, a ako pad vani potraje par dana, onda ni 200 kn nije isključeno

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

Kad će više ta dividenda??

Cijena već klizi…

(1) posljednji dan za stjecanje prava na dividendu je 19.10.2010 ,
(2) GS je 22.10.2010 i
(3) isplata dividende od 18,90kn je 15.11.2010

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

New Report

Close