ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 06:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,52
42.210
1,795
23,50
23,60
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

UniCredit na burzama EU

Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Raspalio je krvnički jer ih je dobio džabalesku. Ali da situacija u Europi i kod nas nije sjajna, to je sigurno.

Sumnjam da je to prodao netko od ovih što su ih sad dobili jer to nisu radnice na šalteru već veliki igrači koji ni Sanadera nisu doživljavali. Više mi liči na neki fond koji bi htio niže pozicije za ulaz u nešto što tek slijedi. Vidjeti ćemo uskoro jer će biti obavijest ako je neko iz uprave. Luković ima 200 000 kn mjesečno tako da ga prodaja dionica na ovim razinama i nebi nešto popravila a i drugi nisu neki bokci bistrički. Utjecaj iz Grčke je tu beznačajan.

who dares, wins

http://www.poslovni.hr/146628.aspx

who dares, wins

Mjerkam već par dana ZABU, a sad na razini oko 230 kn mi se čini OK za ulaz. Nedavno (08. i 09.04.2010.) prošlo je oko 36.000 komada na oko 270 kn pa očito da će se veliki prometi opet odigrati negdje na toj razini. Također je 17.02.2010. prošlo 36.572 komada na prosječno 276,11 kn.
Rezultati ZABE su usprkos krizi i dalje odlični.
Da ne duljim, uletiti sada ili probati čekati 220 kn (što mi se čini malo preoptimistično).

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

Kolega, svaka čast na procijeni i komentaru, čudi me da se danima još nitko nije javio i izjasnio. Znam da je sada kasno odgovoriti ali se iskreno nadam da ste svoj naum na 230 i ostvarili.

Evo ja sam danas kupio po 226,

Zašto je ova dionica toliko pala stvarno ne znam,

Ali znam da je vrlo preprodana kad malo pogledate grafove, čak je preprodanija nego je bila kad je

bilo dno na 119 kuna,

Firma odlično posluje, prava tvornica novca, P/BV 0,9 P/E 11, ROE 8,5%, Graham i Buffett bi ovo

odmah kupili,

Ja sam kupio i čekam da i tržište prepozna o kakvoj se prilici radi

“A man's got to do what a man's got to do”

da nije pala na tu cijenu kako bi je kupio po toj cijeni koja je perfektna.Ja sam bez zadrške, potpuno sigurno i pouzdano kupovao proteklih dana po 235,00 i 230,00 jer to je dijamantna dionica.

i ja cu kupiti

Ja sam se jučer također počeo ukrcavati u ZABU, odlična banka, možda i najbolja u HR. Teško je naći na našem tržištu dionicu firme s ovako dobrim pokazateljima. Za razliku od HT-a kojem prihodi padaju jer ga konkurencija nagriza, a cijene usluga sve su im niže, ovdje će prihodi i dobit rasti s prvim znacima izlaska iz krize, sadimaju velike rezervacije zbog rizika, ali neće to sve otići u vjetar.
Široka mreža poslovnica u cijeloj zemlji, vrlo jak većinski vlasnik, stabilno i profitabilno poslovanje…samo fali dividenda pa da cijena ode nebu pod oblake. Trenutno je cijena pala oko -20% jer zaposlenici koji su dobili dionice džabe, sada rasrodaju, ali neće to još dugo potrajati pa treba iskoristiti priliku.
Na kraju, vidim da je dosta iskusnih kolega ovdje na veliko kupovalo na oko 240-250 kn, pa kud ćeš ljepšu priliku nego sada kupiti na 10% jeftinije od njih [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ima li netko podatke je li Zaba ikad isplaćivala dividendu? Bilo bi lijepo da dobijemo nešto, barem 30 posto od neto dobiti.

@Laliću,
ovo mi je promašaj godine što ne izađo onomad. Dobro si rekao [thumbsup]

who dares, wins

@Laliću,
ovo mi je promašaj godine što ne izađo onomad. Dobro si rekao [thumbsup]

Znam, u to sam bio siguran 100%, nisam te niti htio onda nagovarati. No drugi puta budem, nisam ja očekivao pad od 20%, ali 10% jesam, tak da…žao mi je.
Nažalost tu se malo kome može vjerovati, pa je to sad ispalo kako je.

New Report

Close