ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 22:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,52
42.210
1,795
23,50
23,60
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

PREDMET: Zagrebačka banka d.d.- prijava stjecanja vlastitih dionica
Poštovani,
u skladu s člankom 430. Zakona o trţištu kapitala (NN.88/08, NN.74/09), Zagrebačka banka d.d. prijavljuje stjecanje 27.739 komada vlastitih dionica koje čine 0,0433% temeljnog kapitala.
Nakon navedenog stjecanja Zagrebačka banka d.d. posjeduje 79.111 komada vlastitih dionica koje čine 0,1235% temeljnog kapitala. Svrha stjecanja dionica je dodjela dionica zaposlenicima Zagrebačke banke d.d.
Ovime je dovršeno stjecanje vlastitih dionica, o kojemu je javnost obaviještena dana 17.02.2010.
Obavijest o prijavi stjecanja vlastitih dionica javnosti je dostupna na stranicama Zagrebačke burze, HINE i internet stranicama Zagrebačke banke d.d.

who dares, wins

@Fedya,
Kolega ja znam da ste Vi nepogriješivi ali link po nekad može da omane. [lol]

who dares, wins

@Fedya
,
Kolega ja znam da ste Vi nepogriješivi ali link po nekad može da omane. [lol]

Ali kolega verdi, točno je da je PBZ Equity prodao 6500 komada, točno je da je Raiff prodao 200 komada i točno je da je PBZ Global ispao iz Top 10.
E sad koliko je PBZ Global prodao to već nije poznato.
U pravu ste da nije prodao sve.
Ali da se gadno režu pozicije, režu se

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Bila je to dogovorena trasakcija čiju pozadinu ne znamo ali bez neke žešće analize dalo bi se zaključiti da su u proteklom razdoblju to kupili jeftinije jer je bilo dosta vremena i prilika.

who dares, wins

Na stranim burzama banke rastu mislim da u dogledno vrijeme i našu to očekuje

PBZ Equity fond prodao 6500 komada, najvjerojatnije zbog potrebe za gotovinom.
UniCredit banka, vlasnik Austria banke a time i Zagrebačke banke od listopada 2009 u silaznoj putanji s 2,75 EUR/dionica na današnjih 1,86 EUR/dionica.
Pošto je drugi u top 10 ALLIANZ SE s više od 11%, imaoci dionice ZABA-R-A mogu relativno mirno spavati što se tiče skviziča od strane Austria banke bez adekvatne ponude i nama malima.
Istina više volim dionice koje redovito svake godine nagrađuju svoje dioničare pa makar simolično (recimo 3%), pogotovo što za to imaju dovoljno prostora (zarađenog novca). Ovako čekam rast vrijednosti dionice za prodaju odnosno pad za kupnju.

ja cu isto dokupiti ako padne

Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
255,00 4900 15:29:22
255,00 100 15:29:22
255,00 3000 15:19:21
254,00 9 13:10:59
254,00 1 13:10:59

who dares, wins

tko toliko kupuje

Ja sam kupio, ali sitno.
Naprosto me poklopilo.
Ma da bi više volio da sam prodao.

ja vjerujem u dionice banaka

ja vjerujem u dionice banaka

Ja vjerujem sve manje, ja sam imao zabu ali sam prodao…
Sve su tu neka mutna posla u našim bankama…
Dividendu nikad ne isplaćuju a dobici u milijardama… Kamo ide ta lova?
Bitno da oni sebi milijunske premije isplate, za to se uvik ima a male dioničare ko hebe…
Bit ce i tu afera u budućnosti čini mi se!!

idući tjedan će bit bolje...

New Report

Close