Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ZABA | 23,52 | 42.210 | 1,795 | 23,50 | 23,60 | 0,00% |
Lukovic nesto smjera cim djeli nagradne dionice sebi
nagradne su njemu već prodane po 12800, neki kažu kupio neki fond, ja ne vjerujem
ne znam al vjerujem da bi mogla rast dionica ne bi je ni kupovala da mislim drugacije ne znam jel bila koja dividenda proslih godina
Ovi do sada još nisu davali nikakvu dividendu. Pitam se, s obzirom na ne male prihode, imaju li oni kakave veze sa kiltom?
Lukovic nesto smjera cim djeli nagradne dionice sebi
naravno, prodati ih vama na burzi po 250 kn [thumbsup]
"Investicijski fondovi prodavali su dionice Zagrebačke banke (ZSE:ZABA-R-A). Tako je PBZ Equity prodao 6.500 dionica Zabe, i ostao peti najveći vlasnik dok je Raiffeisen Balanced prodao 2.000 dionica, no ostao šesti najveći vlasnik s 0,14 posto udjela. Najveći je dio kolača prodao PBZ GLobal koji je prodajom 75.770 dionica izašao iz vlasniče strukture, a bio je sedmi najveći vlasnik najveće domaće banke."
REŽI I BJEŽI !!!
Ove dionice kupuje samo Luković i vi forumaši.
Luković ih kupuje jer je upućen a vi ih kupujete jer niste upućeni.
Jedino što je sumnjivo u cijeloj priči je to da PBZ rasprodaje, a pošto su oni najgori od svih investicijskih društava u povijesti čovječanstva, vrlo je vjerovatno da treba lupiti po asku.
"Investicijski fondovi prodavali su dionice Zagrebačke banke (ZSE:ZABA-R-A). Tako je PBZ Equity prodao 6.500 dionica Zabe, i ostao peti najveći vlasnik dok je Raiffeisen Balanced prodao 2.000 dionica, no ostao šesti najveći vlasnik s 0,14 posto udjela. Najveći je dio kolača prodao PBZ GLobal koji je prodajom 75.770 dionica izašao iz vlasniče strukture, a bio je sedmi najveći vlasnik najveće domaće banke."
REŽI I BJEŽI !!!
Jedino što je sumnjivo u cijeloj priči je to da PBZ rasprodaje, a pošto su oni najgori od svih investicijskih društava u povijesti čovječanstva, vrlo je vjerovatno da treba lupiti po asku.
Ovaj link u najmanju ruku piše gluposti jer toliko nije prodano.
REŽI I BJEŽI !!!
Ovaj link u najmanju ruku piše gluposti jer toliko nije prodano.
[/quote]
Kako nije kad je.
Sve je točno napisano.