Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ZABA | 23,52 | 42.210 | 1,795 | 23,50 | 23,60 | 0,00% |
Kolega Verdi
Mozda sad konacno i cijena dionice krene prema gore lagano. Tijekom 12, 1 i 2 mjeseca je bilo vidljivo da neko stopa cijenu između 250 i 260, a i kolicina koja je protrgovana u tom razdoblju odgovara zabinoj potrebnoj kolicini.
Sve mi se čini da juče i danas prodaju oni što su kupovali sa namjerom da to malo skuplje uvale trezoru ali je plan propao.
@Matija,
što se tiče ovih dionica od zaposlenika vjerojatno se radi o onima koji ne moraju obavještavati Burzu o otpuštanju istih jer ove velike face već dugo ništa nisu otpuštali jer o tome nema nikakvih obavijesti.
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=ZABA-R-A
Verdi ja govorim o tome kad Zaba kupuje, da kupuje odmah i sad i kolko košta košta. Htio sam ti ukazati da se to već događalo prije kad si rekao da nisi vidio nikad da trezor tako kupuje.
Kao što sam i napisao cijena se vratila na 260…
@Verdi
Prva dva u top 10 imaju 96% i boli ih briga što rade onih 4%.
Osim 1. sumnjam da je itko drugi tu presretan.
ja sam sretan kad prodam [lol]
ali neda mi vrag mira pa uvijek opet kupim [angry]
ipak je to najveća banka u Hrvata [smiley]
Osim 1. sumnjam da je itko drugi tu presretan.
Nekako mi smrdi da bi taj prvi želio iskoristiti prošlogodišnju dobit i izvući nešto love iz ove napaćene prćije i očito je to svoje razmišljanje podijelio s nekim. [lol]
Zagrebačka banka stekla 27.739 vlastitih dionica
Zagrebačka banka stekla je 27.739 komada vlastitih dionica koje čine 0,0433 posto temeljnog kapitala, priopćeno je jutros na Zagrebačkoj burzi.
Nakon navedenog stjecanja, Zagrebačka banka posjeduje 79.111 vlastitih dionica koje predstavljaju 0,1235 posto temeljnog kapitala. Svrha stjecanja je dodjela dionica zaposlenicima Zagrebačke banke. Kako se navodi, time je dovršeno stjecanje vlastitih dionica, o kojemu je javnost bila obaviještena 17. veljače 2010.
22.2.2010 9:46:02
Evo je ali je vrijeme objave krivo. Pola sata tamo vamo to na Brzi u opće ništa ne znači.