ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 12:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,52
42.210
1,795
23,50
23,60
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Samo me zanima gdje su one od prošle godine kaj su delili? Lukoviću jel prodaješ ili čekaš?
Daj da i mi nešto zaradimo. Pa nije valjda beg cicija?

who dares, wins

Preko 27 000 komada treba kupiti ZABA za svoje zaposlenike.Nema se milosti prema prodaji.

danas je već prošlo oko 11.500 komada u niti sat vremena trgovanja. izgledno da će danas cijeli posao biti završen po ovoj cijeni od 277 kn. nema tu više kruha tko misli sada kupovati [yawn]
[/quote]

Pa nisu sve kupili ekipa iz ZABE ?!… Pitaj boga koliki je njihov udio u cijelom prometu. a daj mi reci ko će im prodati 12.000 komada po ovoj cijeni. ak prodaja zna da moraju kupiti do 28.02. zašto bi im itko to davao u bescjenje ?!

Izgleda da je ipak bila već dogovorena transakcija.
Baš me zanima što će ostali dioničari sad zaključiti iz toga.

nekako mi se čini da je to bilo već dogovoreno

ZABA-R-A 277,00 19636 5.439.172,00 17.2.2010 11:31:35

who dares, wins

Jel prati tko ovo? Nakon Đakovštine najveće probavne smetnje mogu se zaraditi samo ovdje [bye]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Već prošlo 9,7 milijuna, a oni objavili da kupuju do oko 7,5 milijuna ukupno. Već gotovo!
Prodaje im netko dogovreno? Nešto su prebrzo skupili te dionice. Nekomu se žuri vani?

Ako podjeli ovoliko sam sebi i ekipi mogla bi i neka dividendica ili bar dizanje cijene jer ako se ovi istresu uskoro na bid biti će svašta. Možda slijedi isti scenarij kao sa HT jer se na taj način vraća likvidnost. Ako Zaba nema para za to tko ima ?

who dares, wins

Ako podjeli ovoliko sam sebi i ekipi mogla bi i neka dividendica ili bar dizanje cijene jer ako se ovi istresu uskoro na bid biti će svašta. Možda slijedi isti scenarij kao sa HT jer se na taj način vraća likvidnost. Ako Zaba nema para za to tko ima ?

Ovolko kupuje svake godine, pa to znaš, dizanje cijene je bilo do 277. Poslije skupljene količine smirivanje i prometi od 17 k kuna po 260-265. I to znaš :-))
Dividenda? Što je to na ovoj dionici, jer u novcu nije…

a joj kada dođu te poklonjene na burzu [bye]

Kune nisu problem, kuna nema

Jel može jedno tehničko pitanje, nisam baš tome vičan.
Jel se treba popuniti kakav gap ovdje? I na koliko ako da?

Tu nikakva tehnika ne pomaže je je trgovina samo u velikim blokovima prošarana sa malo malih fanatika. Jedan dan ništa pa sutra milju kn. Ali situacija u državi je takva da se negdje neka lova mora početi oslobađati. Zadržana dobit zabe je preko 6 milijardi kn. Ne volim govoriti targete jer je to nezahvalno ali si iskreno mislim da je sve ispod 300 kn smiješno.

who dares, wins

New Report

Close