ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 11:03
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
20,50
32.436
1,582
20,50
20,60
2,50%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kaj je sa ovom dionicom?
Trgovina na njoj je tako čudna da imaš kristalnu kuglu nemoš pogoditi u kojem smjeru će krenuti.
Jedan dan se ne otvori, sutra 2000 dionica u komadu. O cijeni da ne pričam.

Strpljenja molim.
Vratiti će se i ovo na stare staze slave-uz PBZ jedina ozbiljnija bankarska dionica na tržištu.
Mora da privuče ozbiljnije investitore-posebno na ovim cijenama!!
[smiley] [wink] [thumbsup]

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

Ovo kupuje netko van Top-a 10.

who dares, wins

Među hrvatskim bankama i dalje vodi Zagrebačka banka, s aktivom od 14,2 milijarde eura, PBZ 9,7 milijardi, Erste banka je 6,2 milijarde.

Kaj je sa ovom dionicom?
Trgovina na njoj je tako čudna da imaš kristalnu kuglu nemoš pogoditi u kojem smjeru će krenuti.

Strpljenja molim.
Vratiti će se i ovo na stare staze slave-uz PBZ jedina ozbiljnija bankarska dionica na tržištu.
[thumbsup]
[/quote]

Ne bih baš rekao da je kretanje ZABE nepredvidljivo, skoro je potpuno korelirano s PBZ-om i kretanjem Crobexa, a to da je uz pbz, zaba jedina ozbiljnija bankarska dionica na tržištu je više nego vidljivo na slici ispod. Padaju mi na pamet riječi one pjesme od Cetinskog: Blago onom tko je ima… [thumbsup]

Izvor podataka: http://www.investa.hr

Neko po 289 kn kupio 12000 komada.

kod ovih cigana kupio sam HT na kredit, otplatio sve rate uredno, i danas idem registrirati dionice s brokerom i ne mogu. ekipa je "zaboravila" poslati u SDA obavijest da su dionice otplaćene u potpunosti..
smradovi.

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

kod ovih cigana kupio sam HT na kredit, otplatio sve rate uredno, i danas idem registrirati dionice s brokerom i ne mogu. ekipa je "zaboravila" poslati u SDA obavijest da su dionice otplaćene u potpunosti..
smradovi.

tuži ih za propuštenu dobit (ako dionica poraste od sad do trenutka kad je uspiješ registrirati). još će platiti i sve sudske troškove. nije neka lova, ali uvijek veseli kad smradovi plaćaju

definitivno ako ne uspijem registrirati danas ili sutra tužim.. do zadnje lipe..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

smradovi.

tuži ih za propuštenu dobit (ako dionica poraste od sad do trenutka kad je uspiješ registrirati). još će platiti i sve sudske troškove. nije neka lova, ali uvijek veseli kad smradovi plaćaju
[/quote]

Misliš ako padne a nisi stigao prodati. Ako raste ništa ne gubiš.

who dares, wins

Ovo što je ZABA napravila zadnjih par tjedana potvrđuje da se stranci vraćaju. Stranci kupuju velike količine, jake brandove i ne pitaju puno za cijenu jer žele ući na tržište. Nakon što uslijedi obavezna korekcija nakon naglog rasta, gdje je sljedeća razina? Razina dokapa – 400?
Vidim da na forumu ima i puno korisnika Zabinih usluga. Oni se mogu hedgirati tako da kupe dionice. Što su usluge skuplje dionici je bolje.

Naravno kad su i u Zabi stranci. Talijan pozove Lukovića malo na raport, ovaj dalje naredi zabinim fondovima da kupuju i to je pola fame o strancima. Druga polovica je da jedan drugi Talijan privede Prku na raport, ovaj naredi pbz fondovima i ovi kupuju.
O Rajfici, Hypo, Erste, Volks, Societe G. ( jesam li koga zaboravio ?) ne trebam valjda ni govoriti.

who dares, wins

Jesam .Zaboravio sam OTP i mađarsku laku konjicu.

who dares, wins

New Report

Close