ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,60
127.156
5,388
23,80
24,00
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

jaka banka kad mora prodavat 5550 dionica ZABE?
Samo mi se čini da će oni POPUŠIT svih 84%!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [thumbsup] [bye]
A zašto?
Davno VEĆ TO SVI ZNAJU KOJE ZANIMA!!! Pitajte LUKOVIĆA!!! [pray]

Glupavog li komentara – "oni će popušit svih 84%" i to bi sad po nečemu trebalo biti relevantno za bilo koga? Ili još budalastiji komentar: "to svi znaju koje zanima!!!" pa još jedna umotovorina "pitajte Lukovića!!!"
Zaista nevjerojatno što si ovaj lik dozvoljava i to radi svake 2 stranice ovog topica!
Nemaš ZABU niti te zanima naša najuspješnija banka koja drži 25% hrvatskog tržišta pa nas lijepo prestani bombardirati ovakvim bedastoćama jer nadmašuješ i mamusa. hvala

čemu TUGA, čemu BOL??? kad postoji ALKOHOL

@ fiumean 30

Ispričavam se što sam Vas tako uznemirio jer mi to uopće nije bila namjera. Samo sam želio malo izložiti svoje mišljenje na temelju svih relevantnih pokazatelja i članaka koji su DOSTUPNI SVAKOM [/b]PUTEM INTERNETA , naravno koga ZANIMA!!!!
Ak oste pročital ikojih 30 – 40 članaka s vjerodostojnim podacima ZABE ( pratite bonitete unicredita i zabe ) možete formirat svoje mišljenje i želio bih iz sveg srca da BUDE RAZLIČITO OD MOJEG!!!!
Inače nemam ZABU i više neću komentirati temu ZABA!
Ispričavam se svakom koga sam uznemirio a to svakako nisam želio pogotovo u nekoj ZLOČESTOJ NAMJERI!!!!!

tip top, ti mora da radiš u pbz-u.

Ja imam dionice ZABE i ne zanima me uopce ova tema,znam da nekako posluju i to mi dovoljno,svakih malo ja na njoj drmnem kojeg somica kuna i ok.Kad padne 10% ispod moje kupovne ja prodam i tako vec 6 mjeseci i za SAD sam na njoj u plusu toliko da igram samo sa dobiti ,sitnoj al za mene bitnoj.
Drzim se uvijek one svoje…boli me ku.. za fundamente dok je budala poput mene.
Je.. se meni tko je u upravi i ko koga vara ili kara,boli me za free flotu,vazno mi da sam negdje procitao da imaju vecu dobit,znaci nesto rade,meni dovoljno.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

jeb.. zaboravio napisat da prodajem kad 13-17% skoci.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

pa baš ti i nije neka dionica za trejdanje, ima i boljih… [undecid]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Molio bi nekoga da mi kaže kolika je bila nominala prije one denominacije ili ti splita.
Hvala.

who dares, wins

Molio bi nekoga da mi kaže kolika je bila nominala prije one denominacije ili ti splita.
Hvala.

380 kn

Heaven or Las Vegas

Hvala.

380 kn
[/quote]

Hvala. Da sam kojim slučajem malo razmislio ni sam ni trebao pitati. No, sigurno je sigurno.

who dares, wins

Može li tko objasniti što se ovo događa sa ZABa na prodaji 1200 kom po 180kn

Mogu ja!

Luković kupuje od fonda kojem je prodao po 12.000.

Hanfa?

Oni su na kolektivnom godišnjem!

Može frende, pun mi je kufer svega i kak se veli režem gubitke i doviđenja dok se nekaj ne promjeni, tu mislim na vlast. Jer neće meni lik ukrast božić.
A kupio zabu prije nepunih mjesec dana po 300, a kak je krenulo čini mi se da bude i po 30.

Ovo nije nagovor na prodaju niti kupnju dionica

New Report

Close