Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ZABA | 23,52 | 42.210 | 1,795 | 23,50 | 23,60 | 0,00% |
I tako nakon svega ispada da su "paničari" koji su prodavali na 350 (jer kao UniCredit ima problema, na kraju krajeva što Zaba ima s tim) pametni jer sad mogu mirne duše kupovati po recimo 294, pogotovo nakon dobrog izviješća. Toliko o hipotezi o savršenom tržištu i pretpostavkama da tržište valorizira sve podatke.
Unatoč nelogičnostima svim kolegama forumašima koji su zabini dioničari i onima koji će to tek postati želim dobru dividendu, sad kad nema povlaštanih dionica možda štogod podjele i na redovne. [thumbsup]
financijsko izvješće
Dobit Zagrebačke banke povećana gotovo 45 posto
Franjo Luković, predsjednik Uprave Zabe
Dobit nakon oporezivanja koju je Zagrebačka banka ostvarila u prvih devet mjeseci ove godine iznosi 1,23 milijarde kuna te je prema istom razdoblju prošle godine povećana za 44,8 posto, pokazuju podaci iz nerevidiranog i nekonsolidiranog financijskog izvješća Zagrebačke banke. [thumbsup]
I tako nakon svega ispada da su "paničari" koji su prodavali na 350 (jer kao UniCredit ima problema, na kraju krajeva što Zaba ima s tim) pametni jer sad mogu mirne duše kupovati po recimo 294, pogotovo nakon dobrog izviješća. Toliko o hipotezi o savršenom tržištu i pretpostavkama da tržište valorizira sve podatke.
Unatoč nelogičnostima svim kolegama forumašima koji su zabini dioničari i onima koji će to tek postati želim dobru dividendu, sad kad nema povlaštanih dionica možda štogod podjele i na redovne. [thumbsup]
Jučer je ZABA išla u plus preko 6% što znači da su insideri imali izvješće u rukama. I kupovali po 297. E kad insider popuši (kao danas) stvarno se treba zapitati gdje je sve to otišlo…
Kako može mrtva zgrada,nikad neizgrađena bolnica,likvidirana imati dionice…?Pa tko to onda zapravo ima?Bila je ta glupost analizirana u nekoj TV-emisiji ali ne znam šta se dalje dešavalo oko toga?? [sad] [undecid]
Pozdrav frende
pretpostavljam da si premlad da bi se sječao toga, no 90-ih da bi dobio kredu morao si uzeti dionice dotične banke. Zaba je prednječila u tome. Nažalost, po pričama ljudi koji su uzimali te kredite, svaki kaže da bi mu bilo sto puta unosnije da nikad nije vratio kredu i ostavio si dionice, al ježi ga ko će znat. Bila je ona baka koja je znala i čuvala ih a svi se čudili otkud baki tolko dionica, izgleda baka bila jedina pamatna, ona se istresla oko kolko ono 11000-12500? koliko ono 3000 dionica puta 19 = 60000 današnjih je imala.
Jučer je ZABA išla u plus preko 6% što znači da su insideri imali izvješće u rukama. I kupovali po 297. E kad insider popuši (kao danas) stvarno se treba zapitati gdje je sve to otišlo…
[/quote]
Ne. ne znači to , pogledaj da se cjeli prošli tjedan tržila po 290 – 300. Znači nema rasta ni pada na toj dionici, mislim pa prometi su mizerni danas 150k, gubitak zanemariv, dugoročna perspektiva: NEPROCJENJIVA
izvješće izgleda odlično…ali zašto svi onda žele prodati i bježe van a cijena pada?
Svaka bajka ima bar 2 zainteresirane strane, moja strana pita
Zašto štopaju da cijena ne ode gore?
dobit "samo" 45,3 posto veća nego u prethodno promatranom razdoblju
pitam se gdje bi bili ameriški fjučursi da imaju ovakve objave
bravo samodol, rohatinski i diša od zabe
klanjam se vašim mercedesima i čejenima vi ste moji idoli
Jedva sam se nekako utovario. Sad vidim da sam mogao i niže samo da sam čekao ove naivce sve do 15.55 ali nemam vremena cijeli dan čekati za kompom.
Zapamtite ove bagatelne cijene jer ih više nikada ne budete vidjeli.
Royal Bank of Scotland?
To su isti oni analitičari zboj kojih sada Bank of England (centralna banka) ulaže u njih 20 milijardi funti, kako ne bi propale?
"Vlada će kupiti povlaštene dionice RBS-a u vrijednosti od 5 milijardi funti i običnih dionica u vrijednosti od 15 milijardi funti – ukoliko ta banka ne nađe dovoljno odvažnog privatnog investitora.
Direktor RBS-a Sir Tom McKillop izjavio je kako je banci žao što se opet okreću dioničarima kako bi prikupili novce, te da se zbog toga "osjećaju loše".…"
Danas sam kupio ovu dionicu po prvi put jer je tako masivno pala, bez razloga! Ljudi su budale, evo Evropa se povratila i SAD je tek dolje -250 bodova. Ne mogu dočekati ponedjeljak!
Royal Bank of Scotland?
To su isti oni analitičari zboj kojih sada Bank of England (centralna banka) ulaže u njih 20 milijardi funti, kako ne bi propale?
…
To vise i nije neki kriterij… Sve banke bi propale da ih drzave ne vade. [tongue]
Royal Bank of Scotland?
…
To vise i nije neki kriterij… Sve banke bi propale da ih drzave ne vade. [tongue]
[/quote]
i Zagrebačka?
[smiley]