ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 18:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ZABA
23,52
42.210
1,795
23,50
23,60
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

jel to neka fora sa Lukovicevim "dionicama"..?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

jel to neka fora sa Lukovicevim "dionicama"..?

obavijest na zse:
Zagrebačka banka d.d. – otpustanje dionica

Društvo Zagrebačka banka d.d. dostavilo je obavijest da je g. Franjo Luković, predsjednik Uprave, otpustio dana 4.siječnja 2008. godine ukupno 1700 redovnih dionica Zagrebačke banke d.d.

Burzovne transakcije prijenosa dionica su obavljene na Zagrebačkoj burzi,po prosječnoj cijeni od 12.800,00 kn za jednu redovnu dionicu.

Ukupan broj otpuštenih dionica predstavlja 1700 glasova u glavnoj skupštini Zagrebačke banke d.d.

Ukupan broj otpuštenih dionica predstavlja 0,05051% od ukupnoga broja izdanih dionica Zagrebačke banke d.d.

Heaven or Las Vegas

Ma neee, gospodine Duser, vi sumnjate u pravnu drzavu, Mesica, Samodola i Hanfu….. [wink]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Ma neee, gospodine Duser, vi sumnjate u pravnu drzavu, Mesica, Samodola i Hanfu….. [wink]

to si ti rekao, ja nikoga od njih nisam niti spomenuo a pogotovo samogora [angry]

Heaven or Las Vegas

Onda smo se ocito krivo razumjeli, krivo sam vas ja shvatio. Vjerojatno je to zbog ove infarkt utakmice u Pragu.[smiley]

Biti će da je taj 4. siječanj okrenuo trend dionice.
Pitanje za poznavaoce poslovanja ZABA: Može li ta dionica još padati ?

PS: I meni je u portfelju.

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

odkad to poslovanje ima veze sa rastom ili padom na zse [smiley]

Heaven or Las Vegas

odkad to poslovanje ima veze sa rastom ili padom na zse [smiley]
[/quote]

Ah čitam komentare i gledam tekmu pa se zanio … 2:3 za Dinamo – bar golovi nekaj još znače …

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

sad bi unicredito mogao napokon isplatiti dioničarima poštenu dividendu ( a ne one pederske od 26 kuna na cijenu od 13k ) [bye]

hebo vlasnika koji stalno zadržava dobit ( gori su od Finvesta ) [tongue]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Sudeći po slici, najbolje da mene staviš u portfelj. Ostavi se zabe, primi se dugotrajne materijalne imovine.
[wink]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

glasnogovornica unicredita izjavila da nema šanse da prodaju zabu……………….ona im je ključni igrač u ovoj regiji

imate članak na http://www.business.hr

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

pa naravno, zar se zlatna koka prodaje….

New Report

Close