Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ZABA | 23,52 | 42.210 | 1,795 | 23,50 | 23,60 | 0,00% |
jel to neka fora sa Lukovicevim "dionicama"..?
jel to neka fora sa Lukovicevim "dionicama"..?
obavijest na zse:
Zagrebačka banka d.d. – otpustanje dionica
Društvo Zagrebačka banka d.d. dostavilo je obavijest da je g. Franjo Luković, predsjednik Uprave, otpustio dana 4.siječnja 2008. godine ukupno 1700 redovnih dionica Zagrebačke banke d.d.
Burzovne transakcije prijenosa dionica su obavljene na Zagrebačkoj burzi,po prosječnoj cijeni od 12.800,00 kn za jednu redovnu dionicu.
Ukupan broj otpuštenih dionica predstavlja 1700 glasova u glavnoj skupštini Zagrebačke banke d.d.
Ukupan broj otpuštenih dionica predstavlja 0,05051% od ukupnoga broja izdanih dionica Zagrebačke banke d.d.
Ma neee, gospodine Duser, vi sumnjate u pravnu drzavu, Mesica, Samodola i Hanfu….. [wink]
Ma neee, gospodine Duser, vi sumnjate u pravnu drzavu, Mesica, Samodola i Hanfu….. [wink]
to si ti rekao, ja nikoga od njih nisam niti spomenuo a pogotovo samogora [angry]
Onda smo se ocito krivo razumjeli, krivo sam vas ja shvatio. Vjerojatno je to zbog ove infarkt utakmice u Pragu.[smiley]
Biti će da je taj 4. siječanj okrenuo trend dionice.
Pitanje za poznavaoce poslovanja ZABA: Može li ta dionica još padati ?
PS: I meni je u portfelju.
odkad to poslovanje ima veze sa rastom ili padom na zse [smiley]
odkad to poslovanje ima veze sa rastom ili padom na zse [smiley]
[/quote]
Ah čitam komentare i gledam tekmu pa se zanio … 2:3 za Dinamo – bar golovi nekaj još znače …
sad bi unicredito mogao napokon isplatiti dioničarima poštenu dividendu ( a ne one pederske od 26 kuna na cijenu od 13k ) [bye]
hebo vlasnika koji stalno zadržava dobit ( gori su od Finvesta ) [tongue]
Sudeći po slici, najbolje da mene staviš u portfelj. Ostavi se zabe, primi se dugotrajne materijalne imovine.
[wink]
glasnogovornica unicredita izjavila da nema šanse da prodaju zabu……………….ona im je ključni igrač u ovoj regiji
imate članak na http://www.business.hr