Za predsjednika HDZ-a prijavio se samo jedan kandidat

Naslovnica Forum Komentari članaka Za predsjednika HDZ-a prijavio se samo jedan kandidat

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Katastrofa, to se zove “HDZ demokratija”. Svaki drugi kandidat zna da bi bio pod nadzorom tajnih službi on i svi njegovi od rođaka do prijatelja i poznanika. Šta mu to treba. Katastrofa je to za Hrvatsku. Karamarko je ultra desničar ali ne treba kriviti samo njega i HDZ. Šta je sa biračima ? Njih 40% glasa za takav HDZ a 40% glasa za Milanovića i SDP.

sekta


Katastrofa, to se zove "HDZ demokratija". Svaki drugi kandidat zna da bi bio pod nadzorom tajnih službi on i svi njegovi od rođaka do prijatelja i poznanika. Šta mu to treba. Katastrofa je to za Hrvatsku. Karamarko je ultra desničar ali ne treba kriviti samo njega i HDZ. Šta je sa biračima ? Njih 40% glasa za takav HDZ a 40% glasa za Milanovića i SDP.

pretjeruješ. karamarko nije ultradesničar. ultradesničari su nešto drugo i srećom u HR ih je vrlo malo.

...povijest se ponavlja...

kakve ovo veze ima sa poslovnim!
karamarko ultra desnicar ?
sjenikovac u kojem vi svijetu zivite ?

Pa da ima protukandidata zohara pobijedio bi zohar. HDZ je stranka opasnih namjera i to se nije promijenilo. Cim oni nastavljaju predlagati ekipu kao sto je Crnoja za ministre tu je sve jasno. Poslovni model im je isti kao dok je bio Sanader; naprijed isturiti neku nebitnu buda.lu, odostraga krasti pa poslije kad se sazna budal.a ide u zatvor a veliki igraci zadrzavaju pare. I ovo ima veze s Poslovnim jer se radi o mafij.askom perfidnom poslovnom modelu. To to ne vidi je blesav. Sve kandidate koji su predlozili odlikuju zajednicki atributi: zgubidan, propalica, sumnjivac. Pa predsjednik HDZa jednom nije javno nastupio prije izbora i rekao sto nudi biracima. HDZ je interesna skupina sumnjivih ljudi. Zapamtite. I vidjet cete uskoro. Da nismo u EU vec bi to uzelo maha. Ali ne daju im i ne smiju.

o svemu se može pričati, to je legitimno, samo treba biti objektivan. karamarko nije ultradesničar. to su činjenice.

...povijest se ponavlja...

Meni je to nepojmljivo !!!!…..Pa, zar HDZ nema ljude koji bi je predstavljali….. i brinuli za njeno dobro..?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close