čekaj malo, uložili su 100 milijuna kuna MOG, tj. NAŠEG novca u firmu koja će pola tog novca odmah spičkat na otpremnine?!
platili su tj. platili SMO dionice po cijeni dva puta većoj od nominale, po cijeni koja se trenutno trži na zse?! pa ljudi moji ako je firma već u tolikim problemima, najmanje šta su fondovi mogli učinit je kad već troše tuđi novac, onda se barem izborit za nižu cijenu ulaska u firmu, a ne kupovat ulaz po tržišnoj cijeni…
pa dobro vidi li itko osim mene nelogičnosti u ovom potezu?!
kakvu odgovornost imaju upravljači mojim novcem prema meni tj. prema svima nama?!
može li im itko stati u kraj?! država znam da ionako ne želi…
Ne znam što 100 mil kn može promijeniti kod firme koja ima cca 1,7 mlrd obveza. Mirovnci se opet ponašaju kao fondovi rizičnog kapitala. Netko je naplatio rizik, te ga sada kada je zagustilo prebacuje na mirovince…
koliko ja znam ,uskok je već dugo u dalekovodu oko cijena po kojima su hacu uvaljivali ograde i žice.samo me zanima di je taj profit otišao,možda ga je miličić poklonio hajduku.
a mirovince treba kao u mađarskoj ,po kratkom postupku ukinuti.uništili su tržište kapital i manipuliraju sa njim kako hoće.a prvo ispitati tko je odredio da za efikasan mirovinski fond treba 50000 članova ,jer je tako pripremio monopol austrijanca i talijana.da nije škegro?
samo me zanima kako onda funkcionira recimo dmf t-mobile ili vip,sa par stotina članova,ako treba 50000 minimalno za omf ?
uvijek smo bili kmetovi pa ćemo i ostati.ovu državu mogu spasiti samo hajduci,jer su se jedini digli protiv okupatora a ostali su uvijek bili muži i mužikaši.