Za pet radnih mjesta natjecalo se samo sedmero kandidata

Naslovnica Forum Komentari članaka Za pet radnih mjesta natjecalo se samo sedmero kandidata

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

„Da smo složni i čestiti davno bismo imali državu. A bit će nje, rodit će se slobodna Hrvatska kad padne Berlinski zid i kad se budu rušila komunistička krvava carstva kao kule od karata. Nema ni jedne države da je nastala bez krvavih gaća. Vjerojatno ćemo se i mi morati pobiti za slobodu sa Srbima, a možda i sa Turcima. Teret rata morat ćemo podnijeti svi podjednako. No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidit ćete kako tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerješivo pitanje – kako nas tada spasiti od nas samih…“

2 nova pročelnika, oba iz HNS-a
svaki komentar je suvišan
[emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]

hns … stranka gora i od SDS-a

ja sam unaprijed znao da su mjesta podijeljena i da je natječaj ” forma ” zakonska.
pitanje glasi, nisam član te stranke koja drži u rukama tu županiju i zašto tratit vrijeme, novac, papir sa doktorima Ante Starčevićima za posao koji neću primiti?!.

HNS-Hrvatskoj Nepotrebna Stranka mafijaške prevenijencije! Nadajmo se da će nestat poslije slijedećih izbora. Koja šarada..

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Ovo kad covik procita je ista sprdacina kada kaze zamjenica medjimurskog zupana da je i sa ,,Jozom,, bivsim hnsovim zupanom odlicno suradjivala, pa tako odlicno suradjuje i sa danasnjim zupanom, te docekuje Cacica kako bi ga malo provozala. Pa da se nije uclanila u hns 2003 godine i dan danas bila seoska uciteljica.

Ima li još koji član HNS-a da nije zaposlen? Ako su zaposlili baš sve članove HNS-a i njihovu rodbinu i prijatelje na buduće natječaje se mogu javiti i očekivati da budu fer razmotreni i oni koji nemaju člansku iskaznicu HNS-a.

Tako je to u Međimurju. Ako ste očekivali stotine prijava za fotelje..
.nema ih–Javit će se vrlo mali broj ljudi…! Jako jednostavan razlog. Mala zajednica, uprti će sama prstom u
nesposobnog člana, koji se usudio bahato javiti da zna svoj posao- a pokaže se-
da je neznalica…..
HNS je kod nas mahom poduzetnička stranka. I Lesar Dragutin je bio njen član, pa je otišao svojim putem. HNS zasad nema velikih mrlja, kao ova s SDP-ovcem iz BIH
koji nije prijavio novac na granici….
Nisam član ni jedne strane…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close