Za koga se bori Željko Mavrović

Naslovnica Forum Komentari članaka Za koga se bori Željko Mavrović

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

…nikako mi nije jasno u strukturi proizvodnje mlijeka i proizvodnji pšenice gdje je minus i koliki je…dok god se javno ne iznesu egzaktne brojke i od strane seljaka i od strane Vlade meni jasno neće biti ništa i neću biti ni na čijoj strani….taj podatak mi je puno važniji od toga koga zastupa Mavrović…usput seljaci ne plaću,nego plaču… :))))

Bakice,
nemoj mi se živcirat oko piz..arija

Poslije cca 30 000 primljenih udaraca u glavu čovijek ne može ni sam sebe zastupati.
Valjda je to jasno ili treba neko pojašnjenje?

who dares, wins

Bakutaner je u pravu, ali mene muči jedan detalj:

kaže novinar da je Mavrović -“uzgajivač ekološke hrane bez eko markice”
Mavrović na svojim stranicama tvrdi-
“Svih 400 ha zemljišta prošlo je zahtjevnu proceduru ekološke certifikacije i s ponosom nosi znak ekološke poljoprivrede. Danas je najveće ekološko gospodarstvo u Hrvatskoj i jedno od najvećih u Europi s jasnom vizijom i misijom.”
mislim da ovo nisu pizz…erije:)
jer netko ovdje laže, pa molim barem novinara da odgovori na temelju čega tvrdi da Mavrović nema eko cert.

litra mlijeka sa eko certom u zgb košta oko 12 kn i ovo je nagovor na kupnju.

Pošto ti je ekologija u modi svaka šuša se sad nađe da to zastupa.Si ga gledao u Otvorenom kad je citirao Sjeme uništenja u diskusiji o GMO sa inžinjerima genetike koji su pročitali stototine boljih knjiga? On ti kopira Žoze Bovea iz Fr. pa bi mačetom sjekao kuruzu. Tak su se nekad ljudi bunili protiv parnih lokomotiva i struje. Na vlas ista situacija. Da se razumijemo ni sam ni za ni protiv GMO jer nemam dosta saznanja o tome ali ni sam ni za to da mi Mavrović to objašnjava jer zna manje od mene.
Ja sam na ekološkom mlijeku odrastao kao i većina naših građana dok je Šaka gutao stereoide, skoro umro pa se sad preobratio. Dosta mi je konvertita svih vrsta!

who dares, wins

Osobno kupovao Mavrovićev eko kruh prije godinu dana, i prije tri-četiri mjeseca, i mogu reći da nije isti kvalitet sad kao nekad. I dok taj kruh, koliko znam, radi Krka d.d. iz Šibenika, čini mi se da to nije to. Bolje da se g. Mavrović uhvati mjesiti kruh nego da uči seljake, ono što oni najbolje znaju.

sutra je novi dan.

Mavrovic igra neku igru,koja je samo njemu znana.
U svakom slucaju to nije igra koja bi pomogla drugima,vec samo njemu.
Mislim da on radi samo na svojoj promociji i nista drugo.
Bravo Verdi,podrzavam.

Ne srami se,reci istinu.

New Report

Close