Vujović: Dialeri su izdašan izvor prihoda za telekome (objavljeno 17.03.2006.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Vujović: Dialeri su izdašan izvor prihoda za telekome (objavljeno 17.03.2006.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Novi Opci uvjeti su vec stupili, za “nove” korisnike tk usluga , na snagu. Za postojece ce to biti od 6.IV , dakle kroz koji tjedan.
Clanak ne spominje niti jednom rijecju da antidialer program svatko, ama bas svatko moze download-ati na svoje racunalo i biti efikasno zasticen. Dakle, namjerno je presucena odgovornost svakog pojedinca da sam ucini sto moze, a da se zastiti. Po analogiji, ako vam je stan poharao lopov, krivnja je ipak na vama ako ste vrata ostavili sirom otvorena, a ne na pazikuci u prizemlju koji nije bas svakog , od mnogih, posjetitelja zgrade provjeravao i pratio do vrata na koja ulazi.

kako licemjerno i netocno [smiley9]

Kad lopovi nekome poharaju stan (bilo kroz otvorena bilo kroz zatvorena vrata) policija ne dođe tom nesretniku da bi mu naplatila iznos u visini onog kojeg su mu lopovi pokrali (kao što to rade neke tk tvrtke)!

Takodjer, policija ne moze zaraditi nista od kriminala i izvuci se cistog obraza. Tk tvrtke to mogu. Dovoljno je samo da imaju slozen i nenajasn zalbeni sustav. Svaka zalba koju njihovi korisnici nisu u stanju dobrano obrazloziti – eto zarade – potpuno legalne.


Novi Opci uvjeti su vec stupili, za “nove” korisnike tk usluga , na snagu. Za postojece ce to biti od 6.IV , dakle kroz koji tjedan.

Bravo dtuckar! Mašala! Sjedni PET! [smiley2][smiley2][smiley2]
Daj mi samo reci a tko su ti “novi” korisnici koji već sada uživaju u tim većim pravima i koliko ih ima? [smiley2]
2, 3, 0?
I tko su oni?
…možda Kinezi koji nam se useljavaju ili neka baba na Velebitu kojoj je T-Com tek jučer dao telefonski priključak?
Ja i svi mi ostali, osim ta dva Kineza, nekoliko Kurda u tranzitu i hrpa Bosanaca na privremenom radu u Hrvatskoj, dakle svi mi moramo pričekati još tri tjedna do 6.IV kako bi na snagu stupili novi Opći uvjeti T-Coma!

Kako nitko ne spominje downloadere za izdašne zarade T-Coma? T-Com anitdailer zaštita propusti poziv na T-Com i onda krene sa downloadom [smiley9] E sad sve ovisi što plaćate.. Isto gadna stvar. Pozdrav

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

New Report

Close