to nista neznaci ljudi se nece i nemogu izvuci to sta sam pricao i prije 2 god i prije 1 god i ubuduce ce jos vise biti blokiranih ljudi, drzva je glupaaaaaaaaaa, jednim potezom se sve moze reiesiti i to preko noci,a ja znam rijesenje,rijesenje je toliko jednostavno da je cak i smijesno.najveca stvar i problem je u pdv sve sto se uvozi pdv podici na 50% a gospodarstvu stavit 0% pdv ugostiteljstvo 50% proracun srezati za 40% za 2 godine gospodarstvo bi se povacalo za 20% godisnje,al normalno radi se kontra je treba hr unistiti da bi je stranci badava kupil i onda ce on to napraviti, ja potpuno razumijem politicare jbebe se njima za narod uberi sta se da doci ce drugi ,odgovornosti nema.al dragi moji politicar za 2 god nece se sta imati krasti ,sta ce vam djeca krasti , niste to dobro smislili, narod nece vracati vas dug kako ste zamislili jer narad nema ni za kruh,sta je i vama cilj, osiromasi pa vladaj.
PDV na sav uvoz 50%, PDV na ugostiteljstvo 50%…genijalna ideja….
Znači u turističkoj zemlji vi bi postavili takav porez da se apsolutno nikome ne bi isplatilo raditi legalno jer to jednostavno ne bi bilo moguće.
Također nitko ne bi mogao kupiti TV,Radio, računalo, frižider,gume za auto…i zapravo sve ostalo…
Plan vam je upravo savršen, pretvoriti Hrvatsku u najbjedniju zemlju na svijetu u dva jednostavna poteza…
predstecajne-prevare-linic-segon-i-sinovcic-izigrali-drzavu
prevara-od-pola-milijarde-kuna-upravni-sud-istrazuje-segonovo-pogodovanje-jutarnjem
Osobni stečaj???? A što da se donese Zakon o političkom stečaju????!!!! Tko su dužnici a tko vjerovnici u Zakonu o političkom stečaju??? Što bi bio sadržaj tog zakona??? Tko bi bio arbitar u tim političkim stečajevima??? Na čije bi se prijedloge pokretao politički stečaj??? Ect?????
Kako je jednostavno prizivati stečajeve nad građanima, a posebno ako se to radi u imenu vjerovnika poput banaka, komunalnih trgovačkih društava ,porezne uprave ect.!!!!
Sad kada su građani i mali i srednji poduzetnici iznijeli i/ili još uvijek iznose krizu na svojim leđima, sada njima još treba uvesti i osobne stečajeve.????
Nedavno mi je bila kolegica iz Slovenije koja vodi stečajeve više od pet godina u Sloveniji. Kakova su to iskustva to niti najveći dramaturzi, satiričari,komičari i ostali ne bi mogli napisati. Takovu dramaturgiju/ satiru mogu napisati isključivo oligarsi scijentisti ekonomsko- pravne provinjencije!!!
…”zvoni zvono za donošenje zakona o osobnom stečaju…”a što bi taj stečajni zakon promijenio…[emo_zloban]
…zaposlio još armiju osobnih stečajnih upravitelja,na plaći iz državno proračuna koji bi ti dirigirali osobni život…
…i produžio agoniju ljudskog bića neshvatljio dostignućima ljudske civilizacije a sve u svrhu bogaćenja fin.oligarha…[emo_palacd]