Vrdoljak: Tvrtkama koje nisu održive treba reći istinu

Naslovnica Forum Komentari članaka Vrdoljak: Tvrtkama koje nisu održive treba reći istinu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

svaka čast uredniče isti ste kao i ovaj o kome nedate da ljudi kažu svoje mišljenje ,i vi ste sukrivci za takvo stanje ,zar je to sloboda govora .

Većina kompanija u Slavoniji je održiva i u pravilu bi trebale zapošljavati nove radnike iz svih dijelova Hrvatske pa i BiH.
Najvažnije je rješiti problem krađe, oni koji kradu trebaju biti procesuirani od strane države , konstantno se izbjegava odstraniti bolesno kancerogeno tkivo.
Sve dok država blagonaklono gleda na kriminal koji ruši temelje državnosti i zdrave ekonomije nema nam oporavka ni sa duplim poticajina iz EU. Sami smo sebi najopasniji neprijatelji, radi toga će naša hrvatska djeca odlaziti robovati u druge zemlje.
Gospodarstvo Slavonije je uništeno , i dalje se uništavaju firme radi enormnog profita pojedinaca koji više od svoje bahatosti ne vide bijedu i jad Slavonije.

S veleštovanjem,

Strašno je pametan ovaj Vrdoljak! [emo_namigusa] Političarima i mafijaškoj HNS-u se istina cijelo vrijeme govori pa ništa! Tko će reći istinu i natjerati da rade državne agencije, uprave, ministarstva odnosno općenito državne službenike koji ne odgovaraju za ništa i efektivno rade 1 sat dnevno?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

g ministtre ,tebi bi trebalo reći istinu ako je tebi nevidljiva

…došlo vrijeme da se Kukuriku Vladi koja nije održive kaže istina,….

.

New Report

Close