Vrdoljak: Azijske tvrtke su najizgledniji investitori u termoelektranu Plomin C

Naslovnica Forum Komentari članaka Vrdoljak: Azijske tvrtke su najizgledniji investitori u termoelektranu Plomin C

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Bas sam se pitao gdje je nestao.

Nisam primjetio da su ga skinuli sa place u cirkusu zvanom Vlada RH, a predje tjedan dana bez njegova nastupa.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Slučajni ministar…pravi jad. nevjerojatno koje ljude političko kadroviranje iznjedri u ministre…on,Jakovina,Grčić…ne znaš koji je gori…

je li mislio na multinacionalke iz mongolije,laosa ili nepala.azija je malo širok pojam,mislim da njemu i ne ide zemljopis .

najači mi je lega kad dijeli lekcije molovim dioničarima.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Russian_people_by_net_worth

a da pita nekoga sa ove liste da uloži koji dolar kod nas.prvi na listi ima kuću na pelješcu,8. u dubrovniku,12. ima srpkinju ženu a i jevtušenko iz sisteme je kupio dio mljeta.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

A neće ovo dobro, nema on jadan nikakva znanja samo formu…Majko mila koji je ovaj čovjek prodavač magle. Jadna ti majka što god on prodavao il kupovao …jadna ti majka. Počeo je laprdati o građevini…paf evo ga u energetici i industriji…još malo pa će o medicini…tu su negdje on i jakovina, politički uhljebi..

Ne daj bože da potpiše nešto za Plomin C, il da proda il kupi dionice INE… za 5 godina će se braniti na sudu da nije znao da nije to tako…toliko puta viđen film..

vjerojatno hoće reći: bile bi najizglednije kad bi se javile. ma sigurno ih muči besparica, inače bi si odmah ispunili san i pojurili da investiraju u hrvatskoj. evo kinezi prošle godine u afriku investirali 8 hrvatskih BDP-a, tko im je sad kriv što nemaju više za ući u hrvatsku, mogu si samo čupat kose i moliti boga da vrdoljak bude tako dobar da im sačuva mrvice do sljedeće prilike.

Katarani,Azerbejdjanci,Amerikanci,road show u Engleskoj,Indonezani,sad su Kinezi dosli na red. Ali ovaj kuzi da ovdje crni cigo nece doc investirat.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Što je bilo s onom Čačićevom agencijom za energetski sektor? Zašto se ionako preopterećeni ministar Vrdoljak (bez ikakog iskustva u energetskom biznisu) bavi tom problematikom, dok Čačićevih stručnjaka nema ni čuti ni vidjeti?

New Report

Close