VPIK (VUPIK d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VPIK (VUPIK d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dali netko zna dali su današnjih 3900 kom u komadu kupljene/prodane po asku ili po bidu?

Pitam se koliko je to bitno ako je transakcija dogovorena?

Dogovorena? Između koga… zbog čega…?

Čisto zdravoseljačko rezoniranje. Ako uzmemo prosjek zadnjih X dana po transakciji ispadne 50ak komada. Ako uzmemo prosjek zadnjih X dana ispadne 300-600kom dnevno, uz par iznimaka. I onda, odjednom, 3900 komada! Da je netko htio potjerati ASK i postavio tih 3900 vjerojatno bi cijena malo i skočila jer se odmah pojave dežurni trejderi, a se druge strane ne znam tko bi postavio 3900 komada na prodaju, osim ako ne misli poplašiti ekipu (doduše, bilo je svega). Ipak, po likvidnosti, VPIK ispada negdje 3-4. liga.

Todorić slomio banke,konačno mu otvoren ulaz u MERKATOR… [emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]

Todorić slomio banke, konačno mu otvoren ulaz u Mercator

Odlične vijesti za dioničare VUPIK-a [emo_palacg]

Da li je ovo plafon !?Nije !Tek sad se otvaraju vrata Todi za "brutalne "pohode
Da podsjetim…
AGROKOR IDE NA LONDONSKU BURZU,PA U RUSIJU I TURSKU
http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/agrokor-ide-na-londonsku-burzu-pa-u-rusiju-i-tursku-627075

[emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]

Ma,tko više vjeruje ovakvim senzacionalističkim člancima.
Ma kakva Londonska,Ruska,Turska burza????
Ovakvi natpisi se stalno periodično ponavljaju i u pravilu nemaju nikakvog uporišta u realnosti!!!
I preuzimanje “Mercatora” je na “dugom štapu” i pitanje je da li će i kada biti realizirano!!!
Osim toga,to,po meni,nema gotovo nikakve veze s dionicom Vupika.
Očekujem daljnju stagnaciju i pad dionice Vupika,ali to je dakako samo moje mišljenje.
Pozdrav

Todorić slomio banke,konačno mu otvoren ulaz u MERKATOR… [emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]

Da podsjetim…
http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/agrokor-ide-na-londonsku-burzu-pa-u-rusiju-i-tursku-627075

kad bi bilo – što se babi snilo!!![emo_namigusa]

Da podsjetim…

Ovakvi natpisi se stalno periodično ponavljaju i u pravilu nemaju nikakvog uporišta u realnosti!!!
I preuzimanje "Mercatora" je na "dugom štapu" i pitanje je da li će i kada biti realizirano!!!
Očekujem daljnju stagnaciju i pad dionice Vupika,ali to je dakako samo moje mišljenje.
Pozdrav
[/quote]

“bisakovi” …kad to nema nikakve veze( !? ) …predlažem ti da konačno kupiš par dionica VUPIK-a (za početak može i 10-ak komada )pa nakon toga udri po forumu svojom imovinskom karticom tipa …živim kod staraca,ili podstanar,vozim polovni auto star 10 godina ali prvi vlasnik i u odlično je stanju …itd.
Vidjet ćeč kako će tada dionica skočit u nebo,jer to su prave vijesti i poticaj za VUPIK [emo_palacg]

POKRET OTPORA[emo_palacg] Alfon korisnik od 11.02.2007.[emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]

Da podsjetim…

I preuzimanje "Mercatora" je na "dugom štapu" i pitanje je da li će i kada biti realizirano!!!
Pozdrav
[/quote]

e, kad vi tako očekujete, onda nema sdalje rasprave – kakvi novinari, kakvi todorići, kakvi forumaši – sakrijte se svi

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Da podsjetim…

Pozdrav
[/quote]

"bisakovi" …kad to nema nikakve veze( !? ) …predlažem ti da konačno kupiš par dionica VUPIK-a (za početak može i 10-ak komada )pa nakon toga udri po forumu svojom imovinskom karticom tipa …živim kod staraca,ili podstanar,vozim polovni auto star 10 godina ali prvi vlasnik i u odlično je stanju …itd.
Vidjet ćeč kako će tada dionica skočit u nebo,jer to su prave vijesti i poticaj za VUPIK [emo_palacg]

[/quote]
Hahaha,lijepo ste me nasmijali.
Tek uzgred,pogledajte spisak najvećih “deset dioničara” unatrag zadnjih 5 godina,pa sve do prije otprilike godinu dana ili malo više!!!!
I malo “prolistajte” ovaj forum,hahahahaha.
I kada prozivate ,bilo bi lijepo napisati koliko vi dionica Vupika imate???
Pozdrav

Evo dogovor je pao…

Agrokor i vlasnici Mercatora potpisali aneks na kupoprodajni ugovor

daaaa, lijepo ocito je nervoza nastala kada se zna da je mercator najveci deal na ovim prostorima, a vupiku samo raste cijena

Kolega,više poplave nisu "u igri"???
Ja mislim da će cijena "Todex"-a na burzi značajno rasti prije svega zbog akvizicije "Mercatora" jer to sada odgovara "gazdi" i "velikim igračima"
jer će se trebati i "poprilično zadužiti" i staviti kolateral u vidu tržišne vrednosti dionica iz sastava "Todexa"!!!
Dakle za dioničare Vupika i Belja dolaze "bolji dani".
Pozdrav
[/quote]
…nebudi lijen pa sam prelistao malounatrag par mjeseci da vidimo što si pisao…hmm,sve ala, ovdje će teći med i mlijeko !
Kad si sve utopio… (dionice, opa.) zalijepio si se ponovno za VPIK i BLJE,ali ovoga puta u namjeri velikog dušebrižnika za nas ,pa samo drukaš na dolje,,jer ti si sad u misiji spasitelja.Otvaraš nam oći i uvjeravaš kako baš tebi trebamo prodat dionice po akcijskim-bagatelnim cijenama !?!
He,he malo morgen !
Inače nije VUPIK 3 MAJ (karikirano)gdje se nezna tko -koga i za koliko,,,
Ako Todorić uspije preuzeti Merkator, a po dosadašnjim radnjama i informacijama iz dnevnih listova i medija vidimo da sve ide u tom pravcu…to će biti pravi bingo!…trebat će mu dignut spomenik…[emo_palacg]
Naravno da bi dobio na bingu prvo trebaš uplatit listić,a slična je stvar i s dionicama.
Kod kupnje dionica osim fundamenata, TA,pokušavam predvidjeti i ono …što donosi sutra,za godinu,ili pet godina…
(odg.na tvoj upit koliko dionica imam u VPIK-u)
Više od 2 000 kom [emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]
Koliko ću profitirat pokazat će vrijeme…
Nije nagovor na kupnju ,ili prodaju dionica

POKRET OTPORA[emo_palacg] Alfon korisnik od 11.02.2007.[emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]

@Alfon
Sada kada smo “se prizemljili”,pokušat ću Vam objasniti neke moje stavove i “strahove”,vezano za “društvo” i dionicu Vupika te njenu perspektivu.
Prije svega,zašto sam prodao dionice(na 135 kuna zadnjih 3601)?Stoga jer su “beneficije” po ugovoru o preuzimanju između Vupika i Države “iscrpljene i prestale” prošle godine,a Vupik počeo “iskazivati gubitak!!!Da li sam pogriješio,sami procijenite!
Počeo se zaduživati skupim novcem kao Belje što ,po meni,otvara mnoge probleme i nedoumice u budućnosti!
Nadanje “Gazda” će ,po meni sigurno,pokušati “podebljati vlasničku poziciju” dokapitalizacijom po “akcijskim cijenama”.U pravilu,on isključuje postojeće dioničare kod dokapitalizacija.
Zatim branitelji i radnici imaju znatan broj dionica,a to je u pravilu “opasno” za cijenu dionice na burzi,jer su im dionice poklonjene(pretežno)!!!
Moj stav u “citatu” koji navodite je dan u nekom “drugom vremenu”,a ono što Vama nije prihvatljivo je stavljeno pod “navodnike”.Dakle izrazio sam otvorenu sumnju !!!
I ne kupujem dionice Vupika.Sada nemam niti jednu,a niti ne namjeravam kupovati na ovim razinama iz gore navedenih razloga što ne znači da ih možda neću kupovati u budućnosti,ali samo ako cijena značajno “padne” i ako procijenim da takva diskontirana cijena ne predstavlja prevelik rizik!
Pozdrav

New Report

Close