VPIK (VUPIK d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VPIK (VUPIK d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 9.001 0,60 Osnovni račun
zamijenio markovica

www.knjigara.com

10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 9.001 0,60 Osnovni račun
zamijenio markovica

Znaci TOP10 je pao za 218 kom…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Da li je VPIK na redu?

Vaš link …

susjedi su skinuli gace..

polarnibik, 30.01.2014. u 23:48
Za Mercator je u ovoj godini bitno da se što prije zaključi prodajni proces hrvatskom koncernu Agrokor koji je u tijeku, rekao je povodom objave rezultata direktor Mercatora Toni Balažič.

ceka se objava..[emo_palacg]

ZVZD, VPIK, turisti, plovidbe, polulikviduše, nelikviduše, CASH, ...

polarni bik pa doslovno su skinuli gaće ,treba to sad izdrndati do kraja;) doslovno daj šta daš!

[b]PATOKRATI VLADAJU SVIJETOM I BURZOM.Izmanipuliranog, zombiziranog medijskog čovjeka u današnjem svijetu čeka izravna klopka đavla[/b]

ima desetak trgovinskih dana cijena samo pada.red je da se smjer promjeni.vjerujem da sam sa današnjom kupovinom pogodio. bude li volje eto je učas na 110. samo od toga je bitnije da cijenu podržava potražnja.

ima desetak trgovinskih dana cijena samo pada.red je da se smjer promjeni.vjerujem da sam sa današnjom kupovinom pogodio. bude li volje eto je učas na 110. samo od toga je bitnije da cijenu podržava potražnja.

BV 0.28

BV 0.28

[/quote]

I kod INGRE je P/B 0,25, a cijen a je 3 kn.[emo_namigusa]

Sigurnost poslovanja:
-Kratkoročne obveze DUPLO veće od kratkotrajne imovine
-Dug/kapital = 160%

Profitabilnost poslovanja:
-Gubitak 3/13 = 15 mil. kn
-Smanjenje novčanog tijeka od poslovnih aktivnosti = 32 mil. kn

Kapital:
-Preneseni gubitak = 527 mil. kn

Jedino kapitalne rezerve (230 mil. kn) koje su upucane u d.d. za saniranje postojećeg stanja ušminkavaju sliku.
Na konto čega mislite da ova dionica vrijedi više od trenutne tržš. cijene?
Podcijenjena prema BVPS zasigurno jest, ali ulijevaju li rezultati poslovanja nadu u promjenu ukupnog stanja na bolje?
Puno se investiralo, istina, ali kad će se osjetiti plodovi tih isitih investicija?
Mislim da tek tad možemo očekivati korigiranje trenutne cijene.

@Fender00
sve ok itd. podcrtani… ali po mom isključivo sadašnjem poimaju … trenutni problem je likvidnost ove dionice …

Sigurnost poslovanja:
-Dug/kapital = 160%

Kapital:

Jedino kapitalne rezerve (230 mil. kn) koje su upucane u d.d. za saniranje postojećeg stanja ušminkavaju sliku.
Podcijenjena prema BVPS zasigurno jest, ali ulijevaju li rezultati poslovanja nadu u promjenu ukupnog stanja na bolje?
Puno se investiralo, istina, ali kad će se osjetiti plodovi tih isitih investicija?

da tipična boljka agrokora – ogromni prihodi, skromna dobit. ali kapaciteti su dignuti na do pola milijarde kn prihoda, bolja kontrola troškova, refinancuranje duga – onda će se lakše disati

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Sigurnost poslovanja:
-Dug/kapital = 160%

Kapital:

da tipična boljka agrokora – ogromni prihodi, skromna dobit. ali kapaciteti su dignuti na do pola milijarde kn prihoda, bolja kontrola troškova, refinancuranje duga – onda će se lakše disati
[/quote]
vaš gornji navodni “onda” je koji budući datum …? hvala na konstuktivnom odgovoru unaprijed…

New Report

Close