VPIK (VUPIK d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VPIK (VUPIK d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kada ide novi krug podjele dionica VUPIKA braniteljima?

5. BAKIĆ NENAD (13987237540) 16.883 1,12 Osnovni račun

www.knjigara.com

pa nije valjda da vi ulažete po osnovi tuđe, a ne osobne prosudbe…

5. BAKIĆ NENAD (13987237540) 17.023 1,13 Osnovni račun

@zz: tudji memorijski prostor je bolji od mog memorijskog prostora

www.knjigara.com

pa nije valjda da vi ulažete po osnovi tuđe, a ne osobne prosudbe…
[/quote]

što ima loše u tome učiti od čovjeka stanje čijeg računa pokazuje 1000 puta bolje stanje od stanja mog računa.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Na Belju lom, ovdje mi isto miriše !

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Sve nešto gledan trgovanje u zadnjih mjesec dva i ovo valjanje oko 105-110 i sve mi miriše na nekakvu laganu akumulaciju .Ne bi bilo loše ni da potraje,šta duže valjanje i skupljanje to spektakularnije “oslobađanje vrijednosti”…..

Sve nešto gledan trgovanje u zadnjih mjesec dva i ovo valjanje oko 105-110 i sve mi miriše na nekakvu laganu akumulaciju .Ne bi bilo loše ni da potraje,šta duže valjanje i skupljanje to spektakularnije "oslobađanje vrijednosti"…..
[/quot

oslobađanje vrijednosti malo morgem. ništa na grobexu nema vrijednosti, p atako ni vupik. ije to do vupika, neko do mora u kojem vupik i svi mi plivamo.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Paaa…vrijednosti postoje,prije bi rekao da ih okolina sputava…ponekad slučajno kao kolateralnu štetu,a ponekad i namjerno.To ti je ka u životu,ja s vremena na vrijeme srećem sposobne i pametne ljude koje okolina guši,jedan dio njih zapne i ne zna šta će ,a jedan dio(manji) se trgne i “oslobodi vrijednost” unatoč moru u kojem pliva.U tom kontekstu promotri ono šta san napisao,pa ti možda sjedne.Osim toga tako pesimističan stav nije produktivan…ili si pesimističan po potrebi..?Vupik je jedna firma čije trenutno poslovanje i nije za izložbu ,al potencijal je popriličan.Bar se meni tako čini.

5. BAKIĆ NENAD (13987237540) 17.753 1,18 Osnovni račun

www.knjigara.com

@amerikanec
Morate znati da je tri godine nakon preuzimanja Vupika,Agrokor imao velike otpise prijašnjih dugova(odnosno smanjenja) te su stoga i izvješća bila “dobra”!
Sada otpisa “toga tipa” više nema i Vupik mora “isključivo svojim poslovanjem pisati izvješća”!!!
Investicije se moraju i vraćati,zar ne?
Društvo ima sigurno potencijal za “gazdu”,ali on u pravilu “ne mari za interese malih dioničara” koji trguju na burzi.
Pozdrav

http://www.business.hr/ekonomija/pala-vrijednost-otkupa-i-prodaje-poljoprivrednih-proizvoda-136526

Komentari?

New Report

Close