VPIK (VUPIK d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VPIK (VUPIK d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@izvor

mogao bi proboj i preko 150 kn !
– nominala 400 kn
– knjigov.vrijednost dionice 368,71 kn
– dobit za prošlu god. 10,47 miljona kn.

a ima i skrivene dobiti u zalihama kao rashod
a kad se proda biti će prihod i dobit

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

a ima i skrivene dobiti u zalihama kao rashod
a kad se proda biti će prihod i dobit

kako će situacija oko aflatoksina i pljesnjive stočne hrane utjecati na vupikovo stanje zaliha?

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Nije ovo NYSE. Eto kako.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

si siguran da je to vupikovo ili neko uvozno smeće
pogledaj koliko se firmi bavi stočnom hranom

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

si siguran da je to vupikovo ili neko uvozno smeće

siguran sam da vupik ima visoke standarde kod skladištenja hrane i smisao moga pitanja nije bio u tome smjeru nego, upravo suprotno!

dakle, kako je stoćna hrana po farmama u slavoniji zbog neadekvatnog skladištenja i vlažne jeseni i zime popljesnivila te kako je Jakovina rekao da će se pomoći iz robnih rezervi i kako znamo tko je nezaobilazan i dominantan poslovni subjekt kod punjenja RR smatram da ovo pravo mjesto za ovakvo pitanje

ispričavam se mislio sam da drukaš na suprotno ,pa vjerojatno će se razgrabiti zalihe 😉
a država če biti duzma vupiku ,sumljam da imaju para za ovakve interventme akcije ,a da ne kažem da će se najvjerojatnije prodati po maximalnoj cijeni

ispričavam se mislio sam da drukaš na suprotno

tako je, ovdje smiješ drukati samo na rast, inače jao si ga tebi [emo_plazi]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija ili odgovornosti.

pa vjerojatno će se razgrabiti zalihe 😉
a država če biti duzma vupiku ,sumljam da imaju para za ovakve interventme akcije ,a da ne kažem da će se najvjerojatnije prodati po maximalnoj cijeni

upravo to, ovdje se radi o intervenciji a u vupika puni silosi[emo_novac]

http://www.glas-slavonije.hr/190940/1/Kupnja-slovenskog-Mercatora-povecat-ce-proizvodnju-u-Belju

ovo je o belju, ali analogijom sve vrijedi za vupik. naravno, ako se ostvari. do toga cemo jos morati pricekati pola godine, a do tada drzimo palceve

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 16.491 1,10 Skrb. račun

www.knjigara.com

6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 12.541 0,83 Skrb. račun
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 7.259 0,48 Osnovni račun

www.knjigara.com

Nadam se da ce im nestat municije…cim se pojavi jaci nalog na kipnji poklope ga ali nema veceg pada sto je dobro…jos malo treba izdrzat

New Report

Close