Kupnja zadnjih dana izrazito jaka,sutra obavijest tko je dao najbolju ponudu za Mercator.Ako bude Agrokor,VUPIK bi moglo biti torpediran iznad 150,00 kn.
daj nam objasni kakve veze ima Vupik s Mercatorom da bi zbog njega trebao rasti? misliš da Vupik sad nema kome prodati svoje proizvode nego ih baca u rijeku pa ako Agrokor kupi Mercator onda će Vupik proocvjetati?!?
i za drukanje treba razumijevati neke osnove….
[/quote]
da ce biti torpediran, nece. da ce djelovati stimulativno, hoce. akvizicija mercatora bi bio ogroman uspjeh za agrokor, a ogroman uspjeh agrokora uspjeh je i za vupik. direktne veze nema, ali nema ni direktne veze vupika s pristupom ez 01 srpnja, ali nitko normalan nece ustvrditi da to nece utjecati kako na vupik, tako i na cijelu burzu.
Investimire. Ako netko misli kupovat onda ce sigurno cekat taj carobni datum i onda udrit po asku nemilice ko da nema sutra. Ne znam sto ti ocekujes toga dana,ali jedino sto mogu reci je sa 90%tnom sigurnoscu da ce vrijeme biti suncano usli ili ne usli u EU.
A sad s obzirom na novonastalu situaciju sa Slovencima i LB mozda ni ne udjemo.Sto onda?? Zapalit sve ove papirice na kolektivnoj lomaci???
Investimire. Ako netko misli kupovat onda ce sigurno cekat taj carobni datum i onda udrit po asku nemilice ko da nema sutra. Ne znam sto ti ocekujes toga dana,ali jedino sto mogu reci je sa 90%tnom sigurnoscu da ce vrijeme biti suncano usli ili ne usli u EU.
A sad s obzirom na novonastalu situaciju sa Slovencima i LB mozda ni ne udjemo.Sto onda?? Zapalit sve ove papirice na kolektivnoj lomaci???
ne treba nista paliti, ali pristup ez je tektonski dogadaj za hrv privredu, drustvo. tu cemo se valjda sloziti. najradije bih da nismo morali uci u ez, kaszem morali jer kad si duzan kao mi i ako te velika braca hoce primiti uz zalog banaka, ht i svega ostalog profitabilnog, onda moras pristati. ez donosi vise zakona, vise reda, manje korupcije, manje gosp kriminala. ujedno donosi i razornu konkurenciju hrv privredi. summa summarum za nekoga tko ima novaca bit ce isto trgovati u milanu frankfurtu ili zg. to znaci prijev novca, a sto znaci priljev novca za cijenu bilo kojeg artikla, ne treba elaborirati. to je kao opci sentiment. pojedinacno gledano, magma ostaj jednako losa i prije i poslije eza, brodari jednako neizvjesni, turisti jednako perspektivni, vupik jednako dobar ili los kako tko gleda a vidimo ovdje na forumu da ima mnogo popgleda i to raznih
sve zabavnije…
4. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 22.906 1,52 Skrb. račun
5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 22.034 1,46 Skrb. račun
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 7.149 0,47 Osnovni račun
10. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O. (68481874507)/MARKOVIĆ NENAD (64828450804) 7.117 0,47 Skrb. račun
ovi erste su kao pierce brosnan u onom filmu [emo_smijesak]
Tko to uredno skuplja,jučer po 125-126,danas po 128 kn,u ponedjeljak….
Omne rarum Carum
neki kazu da ovo nema veze s vupikom, ali ja bih ipask rekao da ima. deal je daleko od gotovog, ipak tonovi sa slovensake strane ovaj put su bitno povoljniji, akvizicija mercatora je sada, godinu dana poslije, puno izglednija stvar. kakve to veze ima s vupikom. konzum i mercator ujedinjeni postaj udovoljno veliki da mogu izravno pregovarati s najvecim finacijskim ustanovama svijeta. a to znaci jeftiniji novac. a to znaci vise kisika za dugovima opterecen agrokor. operativno todine kompanije dosta dobro stoje, s ovim financijskim melemom napokon bi osim ogromnih prihoda, mogli poceti i neku deblju zaradu. to je moje razmisljanje, imam vupik.
Kako je akvizicija sa merkatorom sve bliže tako će budući prihodi i dobit biti sve “privlačniji”.Ljudi moji mislim da ni sami nismo svjesni kakav potencijal ima ova dionica a BVPS od 365 je stvaran i realan indikator.
neki kazu da ovo nema veze s vupikom, ali ja bih ipask rekao da ima. deal je daleko od gotovog, ipak tonovi sa slovensake strane ovaj put su bitno povoljniji, akvizicija mercatora je sada, godinu dana poslije, puno izglednija stvar. kakve to veze ima s vupikom. konzum i mercator ujedinjeni postaj udovoljno veliki da mogu izravno pregovarati s najvecim finacijskim ustanovama svijeta. a to znaci jeftiniji novac. a to znaci vise kisika za dugovima opterecen agrokor. operativno todine kompanije dosta dobro stoje, s ovim financijskim melemom napokon bi osim ogromnih prihoda, mogli poceti i neku deblju zaradu. to je moje razmisljanje, imam vupik.
AGROKOR SE ZADUŽUJE KOD EVRPOSKE I SVJETSKE BANKE 1 $ upisuju se hipotekarno na 3 $
Samo preko noći će svanuti natpis TESCO ili neki drugi veliki igrač!!! Potrošačima se neće ništa promjeniti!!
POGLEDAJTE GODIŠNJE IZVJEŠĆE TESCA!!
mogao bi proboj i preko 150 kn !
– nominala 400 kn
– knjigov.vrijednost dionice 368,71 kn
– dobit za prošlu god. 10,47 miljona kn.