VPIK (VUPIK d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VPIK (VUPIK d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gospodine klemenc naspavajte se pisati u 3 ujutro nije dobro za zdravlje , ili ste se povampirili haha

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Ako se toda ne boji uložit cca 580mil u Vupik,zašto bi se meni tresle gače …[emo_smijesak]

POKRET OTPORA[emo_palacg] Alfon korisnik od 11.02.2007.[emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]

dok se vi prepirete drugi se iskrcavaju[emo_smijesak]

[emo_smijesak]

dok se vi prepirete drugi se iskrcavaju[emo_smijesak]

[emo_smijesak]
[/quote]

Pratim malo više vpik i isto tako mogu reći da se drugi ili “netko drugi” ukrcava..
pogledajte malo trgovanje od jutros..
Volumen se opet povećava..

A BALVANA!!! :) :) :)

Ako se toda ne boji uložit cca 580mil u Vupik,zašto bi se meni tresle gače …[emo_smijesak]

gosp. todorić ima vjerojatno 10x toliko poreza koji nije platio.

On radi sa novcem koji nije njegov i svaka razlika koju zaradi lakše će vratiti dug, naravno ako je profitabilnost viša od kamatae na dug.

Ugl, on radi sa našim novcem, što ga briga.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Ili ovo “netko” prebaciva sa skrbničkog na skrbnički[emo_smijesak] ili netko kupuje malo jače..

gosp. todorić ima vjerojatno 10x toliko poreza koji nije platio.

On radi sa novcem koji nije njegov i svaka razlika koju zaradi lakše će vratiti dug, naravno ako je profitabilnost viša od kamatae na dug.

Ugl, on radi sa našim novcem, što ga briga.
[/quote]
Bitnoje okrupnit kapital, danas-sutra nađe kupca za svoje carstvo i svi ćemo profitirat!
S ulaskom u EU,Toda će neke karte bacit na stol…

POKRET OTPORA[emo_palacg] Alfon korisnik od 11.02.2007.[emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]

Jako je zanimljivo danas…[emo_smijesak][emo_namigusa]

Jako je zanimljivo danas…[emo_smijesak][emo_namigusa]

Slažem se.Malo podebljo danas, nije nagovor na ništa.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hoce-li-todoric-uspjeti-agrokor-navodno-dao-najvecu-ponudu-za-mercator/663098.aspx

Nemojte se zanositi s velikom dobiti, da ne bi nestala kao kod Tiska…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

koc, ono što sam ja napisala, koja ne znam ništa- napisao je TWIXER još 13.02.2013. na temi best buy..za prodaju dionica xy i to poimence kojih.od strane posrednika…Samo kad to napišu drugi, onda šutite, a meni pišeš da baljezgam….
Ovo sam danas od Twixera pročitala, i nije imalo veze s mojim jučerašnjim
zapažanjima i komentarima…ipak,nisam ćorava kokoš, i neke stvari pratim oko
toka i rasporeda dionica…amaterski, naravno.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close