uložio je toda triput više nego se trži na burzi pametnom dosta
uložio je toda triput više nego se trži na burzi pametnom dosta
To ti ništa ne znači uloženo je u Belje 5 puta više nego u Vupik, odnosno 2 i pol milijarde kuna, pa vidiš gdje se Belje nalazi, a što očekivaš onda od Vupika koji je Dacia u odnosu na Belje Mercedesa.
U proteklom razdoblju od 2-3 godine Belje je palo sa 115 na 70 i nešto (dva puta), dok je Vupik otišao sa 50 na 120.Pametnome dosta što se tiče cijene navedenih dionica i uloženih novaca u jednu i drugu firmu.
Ponavljam u Belje je 5 puta više uloženo.
Nije nagovor na kupnju ili prodaju.Pozdrav.
Vupik leti prema 150[emo_smijesak][emo_novac][emo_palacg]
tu ni nema stanke….ulog je veliki [emo_smijeh]
pregazilo trejdere, shortere, drhtave rucice i ine [emo_smijesak]
vupik ide prema 150 i tu je onda jaca korekcija mislim da na ovoj dionici ne triba bit skroman bez obzira na sadasnju dobit nas malih dionicara
ove zadnje spike i masovni ulasci u VPIK neodoljivo podsjećaju na zlatno doba dioničarstva u RH kad su se isto tako lupali targeti, zbrajale virtualne zarade i masovno kupovale dionice…prije konačnog kraha [emo_smijeh]
pa dobro ovo je ipak podcjenjena dionica ,mene je više strah ht ernt i leda
a vidit ćemo kako će reagirat s fi kojim su prihodi uduplani s tendcijom rasta i u 2013 po mojoj procijeni 750-1000 milijuna kuna
evo ja ću ići gratis todi brati grožđe,pome, kumpire,kapulu salatu salatu cilo lito,ako mi dotra vupik na knjigovodstvenu od 360 kuna
a virujem daa bi i većina vupikaša
ne bi me čudilo, povijest je jednaka kao i na Belju
Samo 6xx do razine 134[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_smijeh][emo_palacg][emo_palacg]