nema jala kolega..to je bio tadasnji post..
pratim vpik i to je sve..
sve ok
Vpik svojim putem idealnim tempom – polako i prema gore. U ovoj turi bi mogli i do 110.
Čudno niko da prokomentira danasnji rast uz solidan promet.Vupik grabi lijepo naprid a prasinu za sobom ne diže i bez ikakve pompe.
I bolje nam je bez lažnih dušebrižnika. Lagano se otključava vrijednost. Ask je jako šuplji. Na asku je samo 3000kom, manje od današnjeg prometa. Velika gužva je bila na 100kn, a pošto je to probijeno, idemo prema pravim vrijednostima. Pozdrav svim dioničarima Vupika i onima koji će to tek postati.[emo_novac]
u kafiću kod veselog bidera
75 po 102.2
599 po 102.1
1200 po 102
82 po 101.6
1069 po 99.51
520 po 99.5
1000 po 99.49
promet jos bolji,razina slicna jucer a komentara sve manje.Primjecujem danas da netko cijenu pokusava stopati na ovim razinama, sve sam uvjereniji da cijena ce jako brzo oko 120 pa predah kratki
I bolje nam je bez lažnih dušebrižnika. Lagano se otključava vrijednost. Ask je jako šuplji. Na asku je samo 3000kom, manje od današnjeg prometa. Velika gužva je bila na 100kn, a pošto je to probijeno, idemo prema pravim vrijednostima. Pozdrav svim dioničarima Vupika i onima koji će to tek postati.[emo_novac]
Prave vrijednosti ? Kaj pak je to ?
vi slobodno recite da drukam,
ja kažem da savjet ne tražim, niti bih ga dao
ali eto, postam dio stanja u ovom trenutku [emo_smijesak]
bid
2184 po 102
1000 po 101,2
@Ask supalj,
moglo bi ovo kao sto je kolega napisao na prethodnoj stranici na 120
a moglo bi i do 360 kuna po knjigovodstvenoj i ne bi se tribalo čuditi,prihodi rastu, po meni je ona jako podcjenjena