na kupnji jama , a netko kiti li kiti
Kiti li se kiti
detaljni podaci o kićenju od veljače do rujna u ponedjeljak [smiley]
Legendo!
Još kad bi mogli vidjeti što su skrbnički radili, tko je tamo koga kitio! Stvarno ne razumijem zašto se to ne napravi, da bude sve svima vidljivo.
detaljni podaci o kićenju od veljače do rujna u ponedjeljak [smiley]
odlično, ali dužan si objasniti zajednici onu vašu svađu oko skrbničkih, nikad nisam skužio zašto te onako grubo napao i izvrijeđao?
šta si otkrio u SKDD, objasni naordu!
Legendo!
Još kad bi mogli vidjeti što su skrbnički radili, tko je tamo koga kitio! Stvarno ne razumijem zašto se to ne napravi, da bude sve svima vidljivo.
[/quote]
moguće je da nas dvojica posve drukčije shvaćamo ‘kićenje’…
odlično, ali dužan si objasniti zajednici onu vašu svađu oko skrbničkih, nikad nisam skužio zašto te onako grubo napao i izvrijeđao?
šta si otkrio u SKDD, objasni naordu!
[/quote]
ako sam te dobro shvatio,
nije on mene napao zbog skrbničkog ili skrbničkih,
nego jer sam ljude pitao zašto ne osnuju fond
i fond menadžerima pokažu kako se to radi [smiley]
ako nešto košta 350,
a oni misle da vrijedi zilijun,
umjesto da cvile i kritiziraju,
lijepo pokupuju i namlate pare [smiley]
meni se čini da je sve krenulo od skrbničkih, ali dobro, možda sam pogriješio, pogledat ću opet, pa se javim.
a da ovdje ima kićenja, ima, čim usfali lažnjaka, ljudi se isprepadaju i bacaju po bidu, ne znam zašto ne ostavi lažnjake stalno da se ne stvara panika bezveze[thumbsup]
meni se čini da je sve krenulo od skrbničkih, ali dobro, možda sam pogriješio, pogledat ću opet, pa se javim.
a da ovdje ima kićenja, ima, čim usfali lažnjaka, ljudi se isprepadaju i bacaju po bidu, ne znam zašto ne ostavi lažnjake stalno da se ne stvara panika bezveze[thumbsup]
a što nas briga od koga je ili čega krenulo…
što greenblatt reče,
tajna uspješnog investiranja je prilično jednostavna: prvo izračunate vrijednost nečega – a zatim platite mnogo manje.
ako je čovjek dobro izračunao, i platio bitno manje, što ga se tiče je li krenulo od skrbničkih ili…
Opaki se nalozi ovdje slažu na kupnji….skuplja se i dalje…
kaje , kupio si pa drukaš a sve po starom’
A nema te nešto na luci rijeka, tamo više ne pišeš, kaj ne ide na 150