Evo malo TA
– tjedni graf
– medveđa divergencija na RSI
– ova dionica struže po plafonu
– pad se ne mora desiti sutra,ali uskoro,jer je ovo tjedni graf,ali i na dnevnom ista slika
Evo malo TA
– tjedni graf
– pad se ne mora desiti sutra,ali uskoro,jer je ovo tjedni graf,ali i na dnevnom ista slika
šta Vas je ponukalo na ovaj ˝besplatni˝graf, jer koliko ja znam ovo nije tema tehnička analiza. a simptomatično je kada sam god zamolio na toj temi da neko stavi graf za neku dionicu, od vrsnih analitčara nitko se nije javio. što se mene a i drugih koji pišu na ovoj temi, osim ovih nekih novih špekulanata koji su se ukrcali nedavno da zarade kratkoročno, mi ovdje raspravljamo o fundamentima, poslovanju i tomu slično. da me ne bi netko krivo protumačio, možda će i doći uskoro do određene korekcije na dolje, ali ne gledam ovdje kako bi ˝burek˝ zaradio na trejdanju. Hvala Vam na besplatnome grafu, ali dajte nam molim Vas onda i savjet, do koje razine će pasti cijena, mislim ako će to biti značajno da dokupim malo
[shocked]
Evo malo TA
– tjedni graf
Hajdemo se sjetiti ovog grafa za mjesec dana, u interesu mi je da cijena raste, ali ako se ovo pokaže plafon, svaka čast autoru i TA.
Evo malo TA
– tjedni graf
ponovno stavi graf u petak popodne.
taj graf je prevara… [cool] [thumbsup]
Evo malo TA
– tjedni graf
[/quote]
Taj graf je prevara….ovo ide prema gore (naravno uz blage korekcije)!
kaze kolega,"struze" po plafonu,pa normalno da struze kad nikad nije bila na razinama prema kojim ide!!
[lol] [lol] [thumbsup]
Evo malo TA
– tjedni graf
Ne bih se bas slozio. Naime jos ne mozemo znati je li ovo kraj rasta, a ako nije indikator moze narasti preko prosle razine. Zadnji vrh je probijen, a to je vise bullish nego bearish.
Pobjegla ona tisučica sa bida. Zašto je stajala onda tu. A gdje su one od jučer? Sve sami lažovi
[/quote]
Taj graf je prevara….ovo ide prema gore (naravno uz blage korekcije)!
kaze kolega,"struze" po plafonu,pa normalno da struze kad nikad nije bila na razinama prema kojim ide!!
[lol] [lol] [thumbsup]
[/quote]
Dok vam šef Barcelone bude gonio uzbrdo iće to, ali kad stane onda će biti nova Petrokemija. [thumbsup] [bye]
Pobjegla ona tisučica sa bida. Zašto je stajala onda tu. A gdje su one od jučer? Sve sami lažovi
Ali dionica je uz te "lažove" narasla na preko 100 kuna uz veliki promet!!!!
A Belje je gotovo 30% jeftinjie!!!!
Zašto ste ljuti?Niste sudjelovali u ovoj "priči"???
Pozdrav
pa kupe po 104 i dogodine prodaju po 150 ili 200. Samo neka pokušavaju lovit valove utopit će se ubrzo [cool]