VPIK (VUPIK d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VPIK (VUPIK d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo malo TA
– tjedni graf
– medveđa divergencija na RSI
– ova dionica struže po plafonu
– pad se ne mora desiti sutra,ali uskoro,jer je ovo tjedni graf,ali i na dnevnom ista slika

Evo malo TA
– tjedni graf
– pad se ne mora desiti sutra,ali uskoro,jer je ovo tjedni graf,ali i na dnevnom ista slika

šta Vas je ponukalo na ovaj ˝besplatni˝graf, jer koliko ja znam ovo nije tema tehnička analiza. a simptomatično je kada sam god zamolio na toj temi da neko stavi graf za neku dionicu, od vrsnih analitčara nitko se nije javio. što se mene a i drugih koji pišu na ovoj temi, osim ovih nekih novih špekulanata koji su se ukrcali nedavno da zarade kratkoročno, mi ovdje raspravljamo o fundamentima, poslovanju i tomu slično. da me ne bi netko krivo protumačio, možda će i doći uskoro do određene korekcije na dolje, ali ne gledam ovdje kako bi ˝burek˝ zaradio na trejdanju. Hvala Vam na besplatnome grafu, ali dajte nam molim Vas onda i savjet, do koje razine će pasti cijena, mislim ako će to biti značajno da dokupim malo
[shocked]

I sta kaze ta cackarija, gore, dole ili bocno…

Evo malo TA
– tjedni graf

Hajdemo se sjetiti ovog grafa za mjesec dana, u interesu mi je da cijena raste, ali ako se ovo pokaže plafon, svaka čast autoru i TA.

Evo malo TA
– tjedni graf

ponovno stavi graf u petak popodne.

taj graf je prevara… [cool] [thumbsup]

Evo malo TA
– tjedni graf

[/quote]

Taj graf je prevara….ovo ide prema gore (naravno uz blage korekcije)!

kaze kolega,"struze" po plafonu,pa normalno da struze kad nikad nije bila na razinama prema kojim ide!!
[lol] [lol] [thumbsup]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Evo malo TA
– tjedni graf

Ne bih se bas slozio. Naime jos ne mozemo znati je li ovo kraj rasta, a ako nije indikator moze narasti preko prosle razine. Zadnji vrh je probijen, a to je vise bullish nego bearish.

Pobjegla ona tisučica sa bida. Zašto je stajala onda tu. A gdje su one od jučer? Sve sami lažovi

Moji postovi nisu poziv niti na kupnju niti na prodaju dionica, niti na bavljenje dionicama, niti su investicijski savjeti

taj graf je prevara… [cool] [thumbsup]

Evo malo TA
– tjedni graf

[/quote]

Taj graf je prevara….ovo ide prema gore (naravno uz blage korekcije)!

kaze kolega,"struze" po plafonu,pa normalno da struze kad nikad nije bila na razinama prema kojim ide!!
[lol] [lol] [thumbsup]
[/quote]
Dok vam šef Barcelone bude gonio uzbrdo iće to, ali kad stane onda će biti nova Petrokemija. [thumbsup] [bye]

Pobjegla ona tisučica sa bida. Zašto je stajala onda tu. A gdje su one od jučer? Sve sami lažovi

Ali dionica je uz te "lažove" narasla na preko 100 kuna uz veliki promet!!!!
A Belje je gotovo 30% jeftinjie!!!!
Zašto ste ljuti?Niste sudjelovali u ovoj "priči"???
Pozdrav

pa kupe po 104 i dogodine prodaju po 150 ili 200. Samo neka pokušavaju lovit valove utopit će se ubrzo [cool]

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

3. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 32.414 2,15 Skrb. račun
3453 od 7675

www.knjigara.com

New Report

Close