Barmen, pretpostavljam da si svoju prvu ljubav Nenu prebolio. Bila je to duga ljubav vidim.Znas kako kazu: prva ljubav je ona koja se pamti, ostale su tek blijeda kopija.
Vidim u zadnje vrijeme nabacujes se jednom malome. Sviđa ti se mali Škegro, priznaj švaleru. [kiss] Pitaj ga za broj, možda dogovorite date. Znas kako to danas rade mladi. [wink] [tongue]
Znam kako te svakodnevno pali sama pomisao na svaku novu njegovu 100-icu. Uh,možda ti on dadne nešto drugo osim 100-ice za trud. [wink] [lol]
Vrijedi pokušati, pogotovo kada više nema prve i jedine Ljubavi.[kiss] [lol] [wink]
Barmen, pretpostavljam da si svoju prvu ljubav Nenu prebolio. Bila je to duga ljubav vidim.Znas kako kazu: prva ljubav je ona koja se pamti, ostale su tek blijeda kopija.
Vidim u zadnje vrijeme nabacujes se jednom malome. Sviđa ti se mali Škegro, priznaj švaleru. [kiss] Pitaj ga za broj, možda dogovorite date. Znas kako to danas rade mladi. [wink] [tongue]
Znam kako te svakodnevno pali sama pomisao na svaku novu njegovu 100-icu. Uh,možda ti on dadne nešto drugo osim 100-ice za trud. [wink] [lol]
Vrijedi pokušati, pogotovo kada više nema prve i jedine Ljubavi.[kiss] [lol] [wink]
ajd ak na ovoj temi ne mogu saznati ništa korisno, osim toga jel je sada trendi Matej Škegro kupio 20 ili čak 100 dionica, barem onda da se malo nasmijemo na humoroistične postove, u vezi najnovije ljubavi barmena i Mateja Škegre, 100-ka od mene [thumbsup]
ma vidi ti kako se kupuje, među ostalima, i vupik…
http://www.mojnovac.net/forumi/showpost.php?p=575566&postcount=15383
a po kojoj cijeni oni plaćaju?
ma vidi ti kako se kupuje, među ostalima, i vupik…
http://www.mojnovac.net/forumi/showpost.php?p=575566&postcount=15383
e ovo je već zanimljivo od kolege barmena. pa po nekakvoj logici valjda se kupuje po većoj cijeni nego što li je na burzi, pretpostavljam, da bi to mogli biti malo jači igrači, pa ne žele dizati cijenu dionice na burzi. mislim ko bi prodavao za manje, kada ih na burzi mogu prodati odmah za takvu cijenu. nego, zašto ste precrtali broj mobitela, ako nije problem pošaljite mi ga na PM, mislim da nazovem pa da čujem kakvu cifru nudi po dionici….
—-valjda se kupuje po većoj cijeni nego što li je na burzi, pretpostavljam
krivo pretpostavljaš…kad se kupuje na ovaj način cilja se na neinformirane prodavače koji prodaju po sistemu "daj što daš" i takvima daju možda 60-70% cijene koja je na burzi…znam to jer su nudili i nekim mojim poznatima, ali oni to srećom nisu prihvatili nego su prodali preko brokera na burzi pa su dobili fer cijene
krivo pretpostavljaš…kad se kupuje na ovaj način cilja se na neinformirane prodavače koji prodaju po sistemu "daj što daš" i takvima daju možda 60-70% cijene koja je na burzi…znam to jer su nudili i nekim mojim poznatima, ali oni to srećom nisu prihvatili nego su prodali preko brokera na burzi pa su dobili fer cijene
[/quote]
mislis da barmen to kuzi !!!
Vupik pomalo al gotovo uvjerljivo se vraća na neke pozicije sa početka godine.
Što ti znače fundamenti kad tržište ima svoja kretanja.
[sealed]
3. AUDIO (75666130770)/REPUBLIKA HRVATSKA (52634238587) 31.052 2,06 Zast. račun +78
tko bi ovaj svijet razumio [smiley]
http://www.vecernji.hr/biznis/todoric-prodaje-ledov-frigo-servis-najizgledniji-kupac-pet-prom-clanak-416987
možda nije offtopic [smiley]
vupik imam, ledo nemam,
savjet ne tražim, niti bih ga dao
Privredni vjesnik, tiskano izdanje
Vupik – snažna sirovinska baza Agrokorovih kompanija
Intezivan postupak rekonstrukcije Vupika nije bio jednostavan ni lagan. Zahvaljujući velikim investicijama i dobroj organizaciji koja je primjenjena u svim segmentima poslovanja, Vupik je u dvije godine uspio udvostručiti svoje prinose, a time i profit
Plan ulaganja tijekom pet godina iznosio je 430 milijuna kuna. No već danas je premašen.
U planu je izgradnja novog skladišta s pakirnicom, čime se otvara mogućnost zapošljavanja novih radnika.
[thumbsup]