VPIK (VUPIK d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VPIK (VUPIK d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nije neka količina, al’ ne bilo mi lijeno [smiley]
5. B (13987237540) 11.821 0,79 Osnovni račun

5. B (13987237540) 12.321 0,82 Osnovni račun

www.knjigara.com

FIMA-Analiza tržišta

Pregled hrvatskog tržišta dionica
rezultati prvog kvartala 2012

Vupik je ostvario značajan rast prihoda (+93.4%), ali poslovni rashodi su rasli više (+141%) te je ostvaren negativan rezultat kvartala. Vupik se trenutno nalazi u procesu restrukturiranja i značajnih investicija te zbog toga smatramo da je to jedna od perspektivnijih dionica hrvatskog tržišta.

Impresivno!!!
Analiza je pregledana cak 270 puta [proud]dok ista stoji na temi ZVDZ i tamo je pogledana samo 17 puta a radi se o HRVATSKOM BRENDU br 1.

Sutra promjena trenda?
Pa dva tjedna samo tone.
Pozdrav

Impresivno!!!
Analiza je pregledana cak 270 puta ..

ja je otvorio 150 puta da ljepše izgleda [thumbsup]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Po Fibonacciu je low cca 80, jer je to prvi otpor(61.8% rastuće linije) pa sad cemo vidjeti, nevjerujem da je ovo kontrakcijska dionica da bi išlo na 50%…

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

Vupik je na rok od 10 godina jedna od boljih prilika na ZSE.

Misli lokalno, djeluj globalno!

Vupik je na rok od 10 godina jedna od boljih prilika na ZSE.

Zašto 10 godina pogledajte kolega koliko su samo povečali dobit ali jako ulažu tako da samo možemo očekivati daljnji rast. Meni je također ovo jedan od favorita bez daljnjeg.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

bio na bidu nalog 3000 @ 79,xy.
sad ga nema.

uz napomenu da savjet ne tražim, niti bih ga dao, pojavu i nestanak naloga smatram samorazumljivim [smiley]

www.knjigara.com

Vinogradari ne moraju strahovati od EU iako ne smiju saditi nove vinograde do 2015.

Krešimir Kuterovac, glavni direktor VUPIK-a, koji posluje u sustavu Agrokora, istaknuo je kako je Agrokor u protekle dvije godine uložio u razvoj VUPIK-a više od 500 milijuna kuna. Prema njegovim riječima, VUPIK raspolaže sa 170 hektara vinograda iz kojih ove godine namjerava ubrati više od 2 milijuna kilograma grožđa te proizvesti oko 3 milijuna litara vina.

http://www.seebiz.eu/luka-culjak-vinogradari-ne-moraju-strahovati-od-eu-iako-ne-smiju-saditi-nove-vinograde-do-2015/ar-24251/

da…
bid, 3000 @ 75,01 [smiley]

savjet ne tražim, niti bih ga dao

www.knjigara.com

da…
bid, 3000 @ 75,01 [smiley]
savjet ne tražim, niti bih ga dao

Niti bi ga itko pametan primio….

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Agrokor od danas sprema uvjetnu javnu ponudu za Mercator
Todorić ne odustaje od 75 posto plus jednu dionicu Mercatora
Za razliku od 221 eura, koliko je Ivica Todorić prošle godine nudio Slovencima, sada će cijena biti niža. Koliko točno, još se ne zna
http://www.vecernji.hr/biznis/todoric-ne-odustaje-75-posto-plus-jednu-dionicu-mercatora-clanak-409125

[cool]

New Report

Close