VPIK (VUPIK d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VPIK (VUPIK d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Slabo komentara,kao da svi čekaji FI pa da počne
ozbiljnija trgovina.Do tada tko ima municije neka skuplja.

Pozdrav

Ima li tko info kada će objaviti FI ? Ova trgovina nema smisla,na malim volumenima
s par stotina komada ruši se cijena bez veze.

Pozdrav

9. ŠKEGRO MATEJ (19347808963) 4.500 0,30 Osnovni račun

www.knjigara.com

Znam ga s nogometa…Matej Škegro, mag. oec. na funkciji financijskog direktora GNK Dinamo,ima novaca, a o voznom parku da nepričam…mogu vam samo jedno reći, taj lik zna šta radi!

Daj reci koji je od svih ovih sa slike, jel onaj s brkovima?

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Hebote već danima s par dionica ubijaju cijenu.Daj bar pričekajte FI pa onda
opleti ako je baš priša.

minusčina od 6 milijuna kn
http://zse.hr/UserDocsImages/financ/VPIK-fin2012-1Q-NotREV-N-HR.PDF

Počelo je....

@Hordak
Nadam se da si pročitao sve što piše.Rashodi su veči za 130% tj. ulaganja.
Znači taj veeliki minus nije zbog lošrg poslovanja već zbog ulaganja u sutra.Da nema toga
plus tj dobit bi bila itekako velika.

Pozdrav

i ja sam zadovoljan izvjescem a pojedinci citaju izvjesce ko lektiru.

Znam ga s nogometa…Matej Škegro, mag. oec. na funkciji financijskog direktora GNK Dinamo,ima novaca, a o voznom parku da nepričam…mogu vam samo jedno reći, taj lik zna šta radi!

Daj reci koji je od svih ovih sa slike, jel onaj s brkovima?
[/quote]
ovaj u bijeloj jakni, kraj Mamića…vidim Matej Škegro malo podebljao poziciju, nešto se tu sprema…

@Hordak

Nadam se da si pročitao sve što piše.Rashodi su veči za 130% tj. ulaganja.
Znači taj veeliki minus nije zbog lošrg poslovanja već zbog ulaganja u sutra.Da nema toga
plus tj dobit bi bila itekako velika.

Pozdrav

Kakva crna ulaganja. [lol] U komentaru uz izvješće "slučajno" je riječ "troškovi" zamjenjena "ulaganjima". Dovoljno je pogledati RDG i zbrojiti sve troškove pa će ti biti jasno kako je došlo do gubitka.

btw, lijepo sam vas na ovo upozorio. Tko nezna o čemu govorim neka se vrati nekoliko stranica unatrag. No, obzirom da su ostali poslovni prihodi još uvijek neobjašnjivo veliki, u idućem kvartalu očekujem još veći gubitak.

Važeći podaci za uredovni dan 30.04.2012

2.VUKOVARSKI BRANITELJ D.O.O. (51782914286) 99.172 6,59 Osnovni račun -921

otkud sad ovi počeli rasprodaju + minus u Q1. izgleda da će malo stagnacija ili blagi pad. nema tu mesa za proboj do 100 tako skoro. malo ćete se načekati ekipa.

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

New Report

Close