Top 10:
…
3. AUDIO (75666130770)/REPUBLIKA HRVATSKA (52634238587) 30.836 2,05 Zast. račun + 151
…
????
P/S 0,49 4/11
P/E 2,06 4/11
P/B 0,22 4/11
BVPS 361,53 4/11
EPS 38,25 4/11
Dobri su fundamenti ove dionice,a mali free float cca 200000 kom..
http://www.seebiz.eu/ledo-vupik-i-tisak-ulaze-u-sastav-crobex-a/ar-28471/
Potvrda da VPIK ulazi u crobex
http://www.seebiz.eu/ledo-vupik-i-tisak-ulaze-u-sastav-crobex-a/ar-28471/
Potvrda da VPIK ulazi u crobex
a sad spektakl !!!
Bas i nema spektakla…zbas naprotiv mrtvilo
ali mislim da ce biti rasta cijene od 16.3 kada ulazi u crobex VPIK jer ce fondovi (indeksni) kupovat
@ R00kie
nepratim baš fondovsku industriju pa možda pogriješim,
koji su to indexni fondovi? VB Crobex i OTP indexni, neznam, možda ih ima još ali se nemogu sad sjetiti.
Ova dva fonda nemaju bog zna kakvu kupovnu moć, jedan raspolaže s mizernih 5mil kn i blizu je likvidacije (zakonski je minimum 5mil kn,ako se nije nešto promijenilo otkad sam zadnji put čitao) a udjeli im se konstantno smanjuju.
Drugi je jači, 100mil kn no i njemu se udjeli smanjuju, od 6.2011 do 12.2011 je -30mil kn
To što je VPIK ušao u crobex mene veseli, no to ne znači da ga indexni fondovi automatski moraju kupovati.
Vjerojatno će proči neko vrijeme prije toga.
————————————————————————————————————-
Posjedujem nešto VPIK-a ali post nije nagovor na kupnju ni prodaju VPIK-a niti udjela u indexnim fondovima [smiley]
Ako malo pogledate unazad vidjet ćete da sam pisao da VUPIK i LEDO ulaze u CROBEX ,ako sam ja znao tu informaciju znali su i drugi ,pa napokon na čemu mislite da su i jedan i drugi toliko rasli,da li će rasti i dalje ,nisam baš siguran znamo da kod BELJA to nije bio slučaj!
Mislite da VUPIK uz ovakve fundamente nema prostora za rast?
Moje misljenje je da je rast je tek zapoceo. Manje je bitno jel je VUPIK u CROBEXu ili ne, bitno da se poslovanje odlicno razvija, proizvodnja raste,…
Ja sam apsolutno miran sto se ovog ulaganja tice.
podatak nije u rangu upada u indeks, ali hajde, izgleda da imamo novajliju u top 10 [smiley]
10. ŠKEGRO MATEJ (19347808963) 3.356 0,22 Osnovni račun
podatak nije u rangu upada u indeks, ali hajde, izgleda da imamo novajliju u top 10 [smiley]
10. ŠKEGRO MATEJ (19347808963) 3.356 0,22 Osnovni račun
Imate velikog genijalca
Matej Škegro meteorski se uspinje u klupskoj hijerarhiji. Sin člana IO-a Dinama i uglednog kirurga s Rebra u svibnju je postao skupštinar, a šest mjeseci poslije može se pohvaliti funkcijom financijskog direktora kluba. Samo se nadamo da je s brojkama bolji nego s loptom…
Naime, oko MIOC-a još uvijek kruži legenda da je na kvartovskom haklu Škegro junior bio toliko nespretan da je slomio i ruku i nogu. Istodobno…