VPIK (VUPIK d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VPIK (VUPIK d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ekipo, stvarno vas ne kužim, možemo mi gospodina xy voljeti ili ne voljeti, ali meni VPIK na ovim cjenovnim razinama izgleda smiješno jeftin.

U odnosu na šta je smiješno jeftino: vrijednost dionica Belja, Jamnice, Leda, Zvijezde, PTKM, Korf, HT ADPL, poziciju koju zauzima na tržištu, dobit koju ostvaruje i isplaćuje kao dividendu…?

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Ekipo, stvarno vas ne kužim, možemo mi gospodina xy voljeti ili ne voljeti, ali meni VPIK na ovim cjenovnim razinama izgleda smiješno jeftin.

U odnosu na šta je smiješno jeftino: vrijednost dionica Belja, Jamnice, Leda, Zvijezde, PTKM, Korf, HT ADPL, poziciju koju zauzima na tržištu, dobit koju ostvaruje i isplaćuje kao dividendu…?
[/quote]

Fundamentalno u odnosu na manje-više sve dionice na tržištu, kratko i jasno

Koliku dobit očekuješ da će tvrtka ostvariti na kraju ove godine?

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

[/quote]

Fundamentalno u odnosu na manje-više sve dionice na tržištu, kratko i jasno
[/quote]

da znaš šta su fundamenti ne bi pisao ovakve gluposti…pogledaj fundamente iz redovnog poslovanja pa komentiraj [bye]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet rasprave!!!

Ne znam, reci ti meni

ajd nagovorite
umjesto da se tu ‘nadmudrujete’…

www.knjigara.com

Ja ne znam šta ovdje uopće treba pisati, tko ne vidi neka uzme naočale ako ni onda ne vidi neka se ostavi burze!

ajd nagovorite
umjesto da se tu ‘nadmudrujete’…

…evo tog opširnog odgovora…

"Ne mogu davati takve ‘prognoze’. Ali fundamenti za VPIK su razoružavajući."

… poručite mu da slobodno dođe na ovaj forum,jer onaj njegov blog liči više na "labirint" u kojem se valjda samo on snalazi… [rolleyes]a i samo rijetki istomišljenici mu imaju pristupa…

…ovdje je rijetka sloboda,a i puno je zanimljivije…nije lako biti sam sa svojim mislima… [tongue]

Gospodo ove diskusije su preljevanje iz šupljeg u prazno!!!!!
PODACI POSLOVANJA SU SVIMA DOSTUPNI!!!!
Kako tko odlučije ( koji parametri, koje vrijednosti ) o ulaganju njegova je osobna stvar!!!!
DA SMO SVI SPOSOBNI NE BI BILO SIROMAŠNIH!!!!
Da li u toj sposobnosti IGRA znanje, intuicija, sreća NIJE BITNO!!
BITNI SU KONAČNI REZULTATI!!
Gospodin Bakić – ZARAĐUJE I TO JE TO!!!
A osobno želim da svi zarade barem dio ko on!!!
A SVIJET POKREĆI POHLEPA I STRAH!!!
To čak kažu i na svijetskim tržištima!!OSTALO JE MANJE BITNO!!!
Pamet u glavu i naprijed – sretno svima pa makar zaradili i desetak tisuća kunića!!!

što je zgodno vidjeti ponovo vupik iznad belja sa cjenom, samo naprijed

Jel ova dionica podliježe Tehničkoj analizi, ako da, molio bi tehničare.

[proud]

yep, pregrijana je,ide hlađenje u roku 1-3 dana, barem kratkoročno kao prilika za povoljniji ulaz…a kolega kolumnist neka pjeva borbene

Jel ova dionica podliježe Tehničkoj analizi, ako da, molio bi tehničare.

[proud]

yep, pregrijana je,ide hlađenje u roku 1-3 dana, barem kratkoročno kao prilika za povoljniji ulaz…a kolega kolumnist neka pjeva borbene
[/quote]

sto kaze tehnicka analiza,
na rok od trideset godina?

[smiley]

www.knjigara.com

New Report

Close