…gosn bisakovi,situacija na ovoj dionici je bila tiha baruština i nezainteresiranost…prodajom iz top 10 i kupovinom od izvjesnog gospodina ( što je medijski popraćeno od strane našeg nježnog kolumniste ) došlo je do izvjesnog uzbuđenja i talasanja u životu ove dioničice…
…daklem da su branitelji i željeli prodavati,baš i nisu imali kome…moje pretpostavke su da će sada kad je stvar malo krenula,jako brzo statusno sredit svoje nakaradno braniteljsko poduzeće i započeti prodavati…
…kakav je to poklon od strane Agrokora prema braniteljima bio,manje je važno…ako je i kakva klauzula sve će se to regulirati…
…uostalom,nakon što se postane vlasnik ove slavonske ljepotice,veliko je pitanje kako je se otarasiti kad postane „dosadna“ i kad nam umesto ljubavi više prija nešto eurića…
…gospodin čije kupovine su medijski popraćena ima vremena,i raznih mogućnosti,ali mi ostali???
…i što onda…čekati,dok nas smrt ne rastavi…
[rolleyes]
Bakica, kako mi se cini ti ces jos jako dugo cekati da kupis neku dionicu. Ni jedna ti ne odgovara kako mi se cini 😉
savjet ne trazim, niti nih ga dao,
http://www.poslovni.hr/vijesti/prodah-lure-po-680-kupih-jos-vupika-po-75-197403.aspx
@ Driver
A ti kao nisi? Pa svatko tko je trgovao u ta vremena kupovao je dionice po cijenama, koje iz današnje prespektive, izgledaju nebulozno. Drugi je problem što ih nije prodao sa malim minusom, no to je već drugi par rukava [wink]
znam da ga volite, pa ne mogu odoljeti [smiley]
6. BAKIĆ NENAD (13987237540) 7.284 0,48 Osnovni račun
…a bome i 2100…ima očito raspoloženih za prodati… [cool]
Skoro kao slusanje prijenosa na radio prijemniku…
Netko je prodao, ali, samo tren, izgleda da je netko i kupio.
Netko je prodao, ali, samo tren, izgleda da je netko i kupio.
…pa je evo nas je kolumnista nježnog srca i novinarska mecena obavijestio tko je kupovao…
…ja bih dodala da od sutra cijena plavog dizela ide na 6,36 kuna…
…koliko je to litara mlijeka… [yawn]
Jel ova dionica podliježe Tehničkoj analizi, ako da, molio bi tehničare.
[proud]