VPIK (VUPIK d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VPIK (VUPIK d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…gosn bisakovi,situacija na ovoj dionici je bila tiha baruština i nezainteresiranost…prodajom iz top 10 i kupovinom od izvjesnog gospodina ( što je medijski popraćeno od strane našeg nježnog kolumniste ) došlo je do izvjesnog uzbuđenja i talasanja u životu ove dioničice…

…daklem da su branitelji i željeli prodavati,baš i nisu imali kome…moje pretpostavke su da će sada kad je stvar malo krenula,jako brzo statusno sredit svoje nakaradno braniteljsko poduzeće i započeti prodavati…

…kakav je to poklon od strane Agrokora prema braniteljima bio,manje je važno…ako je i kakva klauzula sve će se to regulirati…

…uostalom,nakon što se postane vlasnik ove slavonske ljepotice,veliko je pitanje kako je se otarasiti kad postane „dosadna“ i kad nam umesto ljubavi više prija nešto eurića…

…gospodin čije kupovine su medijski popraćena ima vremena,i raznih mogućnosti,ali mi ostali???

…i što onda…čekati,dok nas smrt ne rastavi…
[rolleyes]

Bakica, kako mi se cini ti ces jos jako dugo cekati da kupis neku dionicu. Ni jedna ti ne odgovara kako mi se cini 😉

savjet ne trazim, niti nih ga dao,
http://www.poslovni.hr/vijesti/prodah-lure-po-680-kupih-jos-vupika-po-75-197403.aspx

www.knjigara.com

@ Driver

A ti kao nisi? Pa svatko tko je trgovao u ta vremena kupovao je dionice po cijenama, koje iz današnje prespektive, izgledaju nebulozno. Drugi je problem što ih nije prodao sa malim minusom, no to je već drugi par rukava [wink]

…bome,netko lijepo uvalio svojih 1200 komada… [wink]

…a bome i 2100…ima očito raspoloženih za prodati… [cool]

Bakica, da si kupila kad si napisala prvi post ovdje pred neki dan, vec bi lijepo zaradila. [wink]

znam da ga volite, pa ne mogu odoljeti [smiley]
6. BAKIĆ NENAD (13987237540) 7.284 0,48 Osnovni račun

www.knjigara.com

…a bome i 2100…ima očito raspoloženih za prodati… [cool]

Skoro kao slusanje prijenosa na radio prijemniku…
Netko je prodao, ali, samo tren, izgleda da je netko i kupio.

@kukurijek

BAKICAAA, 20.02.2012. u 20:36
Skoro kao slusanje prijenosa na radio prijemniku…
Netko je prodao, ali, samo tren, izgleda da je netko i kupio.

…pa je evo nas je kolumnista nježnog srca i novinarska mecena obavijestio tko je kupovao…

…ja bih dodala da od sutra cijena plavog dizela ide na 6,36 kuna…

…koliko je to litara mlijeka… [yawn]

Jel ova dionica podliježe Tehničkoj analizi, ako da, molio bi tehničare.

[proud]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ekipo, stvarno vas ne kužim, možemo mi gospodina xy voljeti ili ne voljeti, ali meni VPIK na ovim cjenovnim razinama izgleda smiješno jeftin.

New Report

Close