savjet ne trazim, niti bih ga dao.
bakice, koliko znam, onaj cije se ime spominje ili ne spominje nije kupio herbalife, a ja jesam, dukat je, sjecam li se dobro, prodao, a ja ga jos drzim…
a naslov je, valjda, bar publici poslovnog razumljiva sala.
Vidim ja da ste vas dvoje razvili polemiku o tome;tko ga je kome uvalio,kako i na koji nacin?
[rolleyes]
Pustimo to.Tko ga je jamio,jamio (stavio,stavio)
……a nitko ne piše,tko je protrgova one velike kolicine prije 4-5 dana?
…ma samo neka raste,a nek nam gosn Birtić objasni kako će u sve to ukalupiti obavze preko milijardu…što gubitaka,što kratkoročnih što dugoročnih…
…možda da nam on objasni kad ne smiju drugi… [smiley]
…ma samo neka raste,a nek nam gosn Birtić objasni kako će u sve to ukalupiti obavze preko milijardu…što gubitaka,što kratkoročnih što dugoročnih…
…možda da nam on objasni kad ne smiju drugi… [smiley]
Ma koja milijarda gubitaka???O čemu Vi to?
Molim Vas da mi odgovorite koliki je BV Vupika po zadnjem izvješću?
Koliki je BV Belja?Pa usporedite cijene ovih "srodnih" dionica u istom vlasništvu.
Ove godine će također biti velikog otpisa duga prema Državi,zar ne?
Pozdrav
…gosn bisakovi,ja samo čitam fin izvješća…pa čitajte i vi…a što se tiče otpisa duga otom potom…
…a radi sadržajnije rasprave,dajte i vi odgovorite na pokoje svoje pitanje… [rolleyes]
…gosn bisakovi,ja samo čitam fin izvješća…pa čitajte i vi…a što se tiče otpisa duga otom potom…
…a radi sadržajnije rasprave,dajte i vi odgovorite na pokoje svoje pitanje… [rolleyes]
Samo mi odgovorite kolika je knjigovodstvena vrednost dionice?
I otpis duga nije "otom-potom".On je vrlo visok i vrlo realan i reguliran je ugovorom o preuzimanju-privatizaciji Vupika od strane Agrokora i imate ga na Zse.hr.
Vaša nesklonost Birtiću ne bi toliko smjela "zamagliti vaše zaključke".
Pozdrav
Samo mi odgovorite kolika je knjigovodstvena vrednost dionice?
I otpis duga nije "otom-potom".On je vrlo visok i vrlo realan i reguliran je ugovorom o preuzimanju-privatizaciji Vupika od strane Agrokora i imate ga na Zse.hr.
Vaša nesklonost Birtiću ne bi toliko smjela "zamagliti vaše zaključke".
Pozdrav
[/quote]
Vas dvoje bi se mogli dobro "pohrvati", iste struke a različitog spola :).
@Šanto
Jedino što smo daleko,no draga mi je i uljepšava mi ove večernje sate na dalekom istoku.
Tebe pozdravljam